jel ti to ozbiljno?
friški je oko 8500 ojra (!!!)
http://www.gsmarena.com/vertu_signature-1218.php
ima i verzija Platinum za 27500€ (!!!..!)
LJudi nemogu da vjerujem...
JA samjuce nasao na putu u tuzli...
Na mobu se vidi da je nov...
za koliko se on moze prodati, znam da ga puno cjene ... ?:bunny:
Lineage 2 user
jel ti to ozbiljno?
friški je oko 8500 ojra (!!!)
http://www.gsmarena.com/vertu_signature-1218.php
ima i verzija Platinum za 27500€ (!!!..!)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nemoj to bas razglasit, takav mob sigurno nema svaki drugi covjek a onaj koji ga je izgubio nece bit sretan! Mozes i pretpostavit s cim se neko ko ima takav mob u BiH bavi...
Toliko vrijedi ???????
ej, mislim da ga odmah idem prodati...
da to je taj sa slike...
Booogat Saaam !
Lineage 2 user
ej, a kod mene je sivi, kako cu ja znat koja je verzija ?
covjece, nisam ga jos ni upalio prazna baterija...
Lineage 2 user
softverski nije baš neke. samo skupa šminka
prvi sivi:
http://mobile-gadgets.net/shop/produ...8&cat=0&page=1
drugi sivi:
http://mobile-gadgets.net/shop/produ...8&cat=0&page=1
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Softverski bezveze, al za prodat dusu dao!! Ajd bas javi kolko ces dobit za to cudo!!
pazi di ga prodaješ,možda te pravi vlasnik baš tako nađe
pazit cu ja...
![]()
Lineage 2 user
Ja bi ga uz nagradu vratio pravom vlasniku. Onaj tko ima taj mob, ima i love![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ti se za*ebavaš?![]()
ja ?
nikad se ne zezam sa takvim stvarima![]()
Lineage 2 user
Ti stvarno onda imaš zvjersku sreću!
Hoćeš 6230i pod račun?![]()
na tvom mjestu vratio bi ga vlasniku jer ionako ga nemres koristiti , punjac je specifican za svaki model koliko sam upoznat a vlasnik sigurno da kakvu nagradu a ako ga ides prodat a na oglas naleti bas on -najezio siIzvorno postao Celikkk
abdbda
Moglo bi bit problema s nabavkom punjaca bez racuna jer se vjerojatno za svaki aparat zna kome je prodan...
...savjetujem di ga vratiš vlasniku ali uz poveću nagradujer ovo prodavanje i tražnja punjača je dosta riski....
Teško ćeš to prodat,ustvari bolje pitanje je kome ćeš to prodat za neke velike pare,najbolja opcija da ga vratiš vlasniku i dobit ćeš neke pare i svi zadovoljni.
Ovo ti nije baš pametan potez šta si na forumu se pohvalio.![]()
Ja bi to vratio vlasniku jer njemu sigurno nije bitan mob već brojevi koji su u njemu... Lik ima love i sigurno će ti dati nešto...
Seriously?
slažem se....
Da, bilo bi najpoštenije mob vratiti.
Ali, opet, što ako se u dobroj namjeri zakačiš s nekim iz "udergrounda"? Tko zna čije je to čudo.
Najbolje, ispusti ga negdje putem, ali obriši dobro mob (CSI)
vrati - ja bi jer teško ćeš ga prodat a vlasnik će sigurno gledat po oglasnicima i možeš dat sliku
Da neznam kakav mob nađem vratio bi ga jer znam kako bi meni bilo da ga izgubim... Svi brojevi odoše vrit, živci na +500... Zamislite samo kako bi bili sretni da vam netko na kućnu adresu donese vaš mob, ili nije bitno da se nađete negdje... kad bi našao mob prvo što bi napravio je nazvao nekoga s moba, ako se može, ako ima struje u njemu, ako nema para kupio bih bon i nazvao nekoga tko je u imeniku sigurno piše mama, tata, stari, gnjezdo,cura,moja ljubav ili slično... fino se dogovoriš i vratiš mob![]()
Seriously?
potpis, vrati ga. sigurno ces dobiti nagradu. samo, kako naci vlasnika... na oglas ce se vjerojatno javiti i lazni vlasnici, najbolje da trazis racun
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
prvo slažem se s time što je marin reko,da je i ovaj thread potez u krivom smjeru ovo si trebo zadržati za sebe
...jedno je sigurno,malo ljudi ima ovaj mobitel a sigurno postoji i spisak neki,također poznanici ili prijatelji dotičnog te ljudi "undergrounda" kako ih je moby nazvao koji su također informirani od svojih izvora,dakle logično je da bi glup potez bio prodavat mobitel pogotovo javnim oglašavanjem...
...ako ga vratiš dobit češ nešto za uzvrat to bi bilo također za očekivat no ta nagrada sigurno neče biti ni približno upola vrijednosti mobitela pa valja i to imati na umu ako se gleda isključivo na profit za koji vidim da si več počeo razmišljat u smjeru "bogat sam"u tome slučaju je preporuka da ne žuriš nikud i da mobitel pospremiš u "ladicu" i pronađeš nekog kome češ ga prodat "iz prve ruke".
Postoji način da vidiš tko je pravi vlasnik...jednostavno reci čovjeku, koji tvrdi da je vlasnik, neka ti kaže neke specifične podatke s moba ili par brojeva u imeniku i kao dokaz možeš provjeriti kada upali mob (neg ga priključi u nekom bircu na punjač)...ako je zbilja istina to što je rekao, odnosno rekao par brojeva koji su u imeniku moba, teško da ih je pogodio![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks