Nemoj ga vratit!!! Štoviše, objesi ga oko vrata te ponosno šetaj Tuzlom u sred bijela dana!!!
P.S. I moraš pazit da ti ga mlađi brat ne razbije (jel tako. Iljidane)
Nemoj ga vratit!!! Štoviše, objesi ga oko vrata te ponosno šetaj Tuzlom u sred bijela dana!!!
P.S. I moraš pazit da ti ga mlađi brat ne razbije (jel tako. Iljidane)
Testis unnus, testis nullus!
trezit cu vlasnika uz nagradu od cca 400 €
tamam heheh
za dodatnu opremu sa mog simensica...
Lineage 2 user
lol,obično nagradu čovjek sam određuje,jedino ako ga misliš ucjenjivat![]()
MA ne, on je mislio tražiti po oglasniku ko' da veću nagradu njegov jeIzvorno postao sodom
![]()
Seriously?
ali kako ga napuniti ???
nemoze ni da se upali...
Lineage 2 user
Pokušaj bateriju skinuti i napuniti u nekom drugom mobu. Ili uvali bilo koju koja može stati unutra.Valjda mu neće naštetiti ako staviš i batku koja ne ide na par minuta...
dobro, nebi bilo dobro da sad strgaš taj mob. nemoj niš uvaljivati nutra. pogle koji napon piše na bateriji pa ju napuni na svojem punjaču (normalno, moraš prerezati kabel punjača)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma vrati to imat ćeš samo zajeb ako staviš u oglasnik ono prodajem mob cijena 8000 eura ono stvarno pre primjetljivo
ndam ti ja 8000 za mob
Zadnji uredio duje91 : 06-03-2006 u 16:03 Razlog: dupli post slučajno
Da, a moj je Air Force One, samo ga Bush malo posudio... LOL
S tim mobom bih ti preporučio dvije krajnosti- jedna vrati ga (pa makar na asfalt), a druga je- ostavi ga za sebe i svoj merak.
Nisi napisao je li SIM unutra to si morao vidjeti. Izvadi sim pa zovi brojeve (ako ga misliš vratiti).
ja bi napravio neki oglas, mob vrijedi 8000€, ti ga vracas vlasniku uz nagradu od recimo 1000€ i gotovo. jer netreba biti ni previse posten pa sad da onaj koji ga je izgubio dirigira nagradu
A što bi ti, sam određivao nagradu? Pa čovječe, to ti se zove 'kazneno djelo iznude (ucjene)'...Izvorno postao coma_zgb
Testis unnus, testis nullus!
Ja se bas nebi usudio trazit fiksnu nagradu jer mob sigurno nije od lokalnog racunovode! Ili prodat nekom otkupljivacu koji ce ga vec negdje rjesit i to bez da on sazna tvoje ime, broj ili adresu, ili vratit vlasniku i nadat se da ces nesto dobit...
pa nije, jer taj mobitel nije ukraden, kolko ja znam on ga uopce nije duzan vratiti, to je samo covjekova dobra volja
Čovjek nam nije kazao je li našao SIM karticu u njemu.
čovjek neka da sliku i vidi ima li sim unutra a ako ima nek izvadi (oprezno) i nazove nekoga
Nagrada je obicno 10 %, mislim cak po zakonu da imaš pravo na to.
hehe pajdo,ja to nebi vracao....jer mozda vec znas previse ako su bili kakvi podatci u mobitelu...radije ga spremi na neko mjesto i neka tamo stoji par mjeseci....
covjeka sam nasao preko oglasa, pisalo je "izgubljen vertu singature, nudim debelu nagradu pronalazacu" i ispod br kucnog telefona...
ja ga juce zovem i kazem da sam nasao mob.. covjek se za prepastio... govori nesto tipa " uj stari *ebo te zivot, nisam mislio da cu ga uspjat nac..."
i dogovorimo da se nadjemo danas u 10 ujutro...
nadjemo se mi, covjek kaze da je iz zenice... obucen ko niki poslovan covjek...
ima kofer u ruci... kad iz dzepa izvadi 700 € i dade mi i puno mi se zahvali..
kaze ako mi sta zatreba da mi moze kupiti, kao neki drugi mob ili psp...
eto, sad je sve gotovo i neznam sta cu kupiti za 700€...
Lineage 2 user
a gdje je on ostavio oglas? može li se to vidjet?!
u svakom slučaju nagrada je više nego poštena,čestitam.
oglas je u novinama, a ja nemam skener...
znam da je postena, a u sto cu je sada utrositi ?
Lineage 2 user
...a pa kupi si skener!!!!!Izvorno postao Celikkk
BTW.veliš imaš firmu i one silne mobitele ,a nemaš skener.....![]()
200€ si potrosi za gust na sta god hoces, ne mora bit pametno nego tek tolko da ti zadovolji zelju za trosenjem a 500 stavi na stranu, vec ce ti zatrebat.
heheh, imam ja skener nego ne radi...![]()
Lineage 2 user
Ajde okani se ćorava posla, ako te ufati vlasnik tog moba, zavrnit će ti šiju. A moš mislit koji profil ljudi u BiH ima takav mobitel. Zato ga lijepo odnesi u "Arizonu" i prodaj............hm......daj ga za 2 bureka.....i jogurt...........![]()
Bookmarks