Neznam za drugo, ali nemoj radit update via GPRS(ako je uopće moguće), preeeskupo je!
siemens s65, sw50, slobodan. star 9mj. browser steka i vrlo spor. gasi se sam od sebe, kao da mu izvadis bateriju. tipke stekaju kad im se sprdi i slabo hvataju kod uzastopnog stiskanja tipke (da se dobi drugo slovo pri pisanju sms-a). bluetooth mrzi (nespaja se) sa samsung d500 i d600
e sad, kaj da radim?? vec sam bio u servisu zbog softvera 43 koji se gasio pri blututhanju i stekanja tipki, gasenja opcenito, problema u stekanju browsera...
"#$%"# jedni zadrzali su mi ga 25dana i ..."#$%#$%&.
mob je bio par puta poliven s obicnom vodom, to vjerojatno utjece na nehvatajuce tipke. a sto se tice ostalog, jjjel da opet idem u servis i tako ili da idem radit nekaj u kucnoj radinosti? zanima me software update preko gprs-a, kolko to popije prometa? imiam i "hama" kabel za x55 i x60. kabel je usb, unutra je bridge na rs232. identificira se kao mobile action ma-8720p. help???
Neznam za drugo, ali nemoj radit update via GPRS(ako je uopće moguće), preeeskupo je!
spoji kabel na komp i vidi dal je napravil virtualni com-port, pa probaj update.
tu imaš fw53.
http://download.benqmobile.com/repos...xbz_update.exe
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nema potrebe za update preko gprs-a, kad vec imas kabel, ali bojim se da neces nista s tim postici jer su vjerojatno svi tvoji problemi povezani s tom vodom...
tko zna sto se sve smocilo u njemu...
maraschino - PTICICA
S obzirom na opisano stanje mobitela, postoji samo jedna preporuka. Riješi ga se čim prije.
Ako ni nakon 25 dana servisa ne radi kako treba, vrlo vjerojatno ima grešku koju je teško otkriti jer se javlja u nepravilnim razmacima. Popravak koji bi to 100% rješio nije isplativ.
Možeš probati update, ali kako je 3aTmr napisal to vjerojatno ne bu pomoglo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo uspio sam tipkati sms i umjesto slova v pokrenuo browser![]()
Bookmarks