ovako odi desni gumb na mozzilu pa propertis
onda imaš change icon i odaberi ikonu
Molim vas, kako vratiti malu ikonicu na Mozilli?
Danas mi je nestala i ne znam kako je vratiti jer ne mogu prekinuti vezu ako nema ikonice. U Properties sam ponovno kliknuo na Show ble,bla, ali ikone nema tako jedino ručno moram iščupati kabel.
Što da radim?
ovako odi desni gumb na mozzilu pa propertis
onda imaš change icon i odaberi ikonu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ne, radi se o maloj ikonici kad je PC spojen na net. Sad mi stoji samo (u donjem desnom kutu ekrana, na traci)na taskbaru, sada nekakav Network cable is unplugged i to dva puta, nekakva prekrižena ikonica (ima neki iks preko).
E, i prije bi mi pisao kolika je brzina prijenosa odmah kad se spojim, sad toga nema.
Hvata me panika da mi ne ostane komp na netu spojen a da ne znam jer ga ovako ne mogu isključiti osim isčupati kabel iz PCa.
Pomozite, molim vas!
Zadnji uredio Moby : 02-03-2006 u 20:29
Evo sam nešto brljao, ponovno sam dobio ikonicu na taskbaru!!!
PITANJE-zašto ta ikonica s vremena na vrijeme nestane?
Još nešto-može li se Mozila isključivati kao IE, da me PC pita Stay connected ili Disconnect now, jer kad kliknem na zatvaranje PC ostane i dalje priključen na net.
Tnx.
Joj smijao sam se pola sata kada sam ovo procitao.
Prvo, mozzila nema veze s tim jesi li ti ukljucen ili iskljucen sa neta. To je samo preglednik kao i IE. A to sto te pita to te pita Stay connected ili Disconnect now pita te hoces li ga izgasiti ili ostaviti upaljenog.
Drugo,Network cable is unplugged znaci da ti je se iskopcao kabal od modema iz kompa ili iz modema. Zato ti je bila prekrizena ikona, tj. nisi bio spojen na net.
Zato ako ti nema mozziline ikonice u donjem kutu ne brini se.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Tebi može biti smiješno, ali meni je jako ozbiljno bilo.Izvorno postao John Frusciante
Ali, prijatelju ja te niš nisam razumio, zašto mi je nestala ikona i zašto Mozzila nema Stay connect ili Disconnect now, jer IE čim klikneš na gasi, otvori prozorčić koji te pita, jel? Mozzila ne (ili ne mogu pronaći).
A ova ikonica sa Network cable is unplugged mi stoji i kad imam ikonu "dva kompjutora", tj. kad sve funkcionira.
Nemoj mi se smijati...
to vjerojatno imas dsl jelda ?
Dosta mojih frendova ima to da im se uopce ne pokazuje da li su na netu ili nisu jer su zapravo stalno spojeni...
Ako imas dsl nista se ne brini...namjesteno ti je da cim upalis internet on se spoji ali nista ne trosi dok ti ne otvoris neku stranicu/pogledas mail i slicno
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Imam 56k i običnu vezu-koliko potrošiš vremena, toliko platiš.
Nemam DSL.
...ovako - odi na Network connnections (preko Control panela ili iz Start izbornika preko Connect to)...
...nađi svoj modem pa dvaputa klikni na njega - pojavi ti se Connection status - odi na Properties i postavi kvačicu na Show icon in notification area when connected...
To bi bilo to...
Bookmarks