probaj staviti na neki drugi skin! v620 po defaultu ima popis, a ne ikone..stavi tamo na ikone, stavi drugi skin, promrdaj malo prikaz ikona na ekranu, mora raditIzvorno postao krokan
Zašto na V550@V620 ne mogu naštimati da mi se glavni izbornik prikazuje u obliku ikona, iako u onim podešavanjima stavim na IKONE, te ikone mi se samo prikazuju u meniju MULTIMEDIJA i POVEZIVANJE, dok u ostalim samo onaj popis ?? Dok je gore bio orginalni vodafone software, postojalo je 9 ikona u glavnom meniju.
HVALA
probaj staviti na neki drugi skin! v620 po defaultu ima popis, a ne ikone..stavi tamo na ikone, stavi drugi skin, promrdaj malo prikaz ikona na ekranu, mora raditIzvorno postao krokan
Imam 3 skina, NEON, MOTO i TECHNO i kad stavim bilo kojih od njih ikonama ni traga !!Izvorno postao Inovator
p.s. na ikone sam stavio, pa to sam napisao u prvom postu !!
vidio sam da si to stavio, no valja upalit, pa ugasit!Izvorno postao krokan
isto valja učinit i s mobitelom! imao sam isti problem, s istim flexom, malo sam mrdao po tim postavkama, upalio, ugasio mob i ikone se pojavile! razbacaj onu raspodjelu, pa onda ono prikaži ikone i to.
pozdrav
Si prčkal po ikonama u glavnom izborniku (s p2k menu editorom ili sl.)? Mora ih biti 9 da bi omogućil prikaz ikona, inače je samo popis
...'ko leži ne beži...
Nema nikakve promjene, samo popis iako pod onim PRERASPODJELA u popisu s desne strane svake stavke postoji ikona, ali ne mogu natjerati mob da mi ih prikaže onako prek cijelog ekranaIzvorno postao Inovator
Nisam nista dirao !!Izvorno postao jets0n
Probaj inovatorovom metodom, ak ne upali onda skini p2k menu editor pa pogledaj dal ih ima 9 :http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ht=menu+editor
...'ko leži ne beži...
recimo imas IM u glavnom meniju ...sigura je nsto povezano sa mma i seemom 32...daj si to stavi orginalnoi vjerujem da ce radit..sa kojim si flexom to flexao...ja sam imao takav problem al sam imao neki lijevi flčex promijenio flex i sve ok..Izvorno postao krokan
Da nisi slucajno u mma filu promijenio iz IM u npr. QQ ili FEM??? Meni je znalo zbog toga to biti
Ljudi, hvala svima na savjetima, riješio sam stvar još sinoć, naime u programu SEEM PLAYER sam u seem file-u 0032_0001 davnih dana isključio IM tako da je u glavnom izborniku bilo 8 stavaka. Ponovno sam uključio taj IM, ikone su se pojavile, ali budući da mi taj IM nije potreban, vratio sam sve na staro.
HVALA !!
Bookmarks