Imam jedno pitanje: imam MAXadsl Start paket,ja bih sada promjenio na 10 giga mjesecno! To je 199 kn! Mene sad zanima da li cu ja placati samo tih 199 kn ili jos 100 pretplate??![]()
Imam jedno pitanje: imam MAXadsl Start paket,ja bih sada promjenio na 10 giga mjesecno! To je 199 kn! Mene sad zanima da li cu ja placati samo tih 199 kn ili jos 100 pretplate??![]()
plćat ćeš im 199kn za promet + 79 kn pretplatu.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ako imaš 512/128 brzinu, ukupno bi plaćao 278kn, tj. tih 199kn + 79kn ADSL naknade
100kn vishe i eto ti flat.
Toplo preporucam![]()
![]()
![]()
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
je...razmisljao sam da se prebacim na flat!! vidjet cu!!
hvala svima koji su mi pomogli!!!
Evo samo usporedbe radi. U zadnja 4 mjeseca, svaki mjesec imao sam oko 130GB downloadanog i oko 20 GB uploada, dakle svaki mjesec sveukupno 150 GB. Pa sada ako platis 200 kn za 10 GB, a za 100kn vishe eto ti 15x vishe prometa. Naravno, ako imas sta za skidati i ako ostavljas masinu upaljenu 24/7.
pa sad mi nije 24/7 upaljen jer bi mi racun bio za net jako puno...mozda se prebacim na falt!! bum vidio!!Izvorno postao Raf
kaj tebi je komp bio upaljen 30 dana?? kak ti nije pregorio?? kolko ti struje dobijes??
pa šta ti skidaš?
dali si vidio vanjsko sunce zadnjih mjesec dana?
lijepo sjednes, nades nekoliko torrenta, stavis da se skidaju, i tu i tamo gledas kada se nesto skine pa stavis nesto novo, a u međuvremenu pogledaš to što si skinuo...![]()
Zadnji uredio Raf : 01-03-2006 u 01:26
Evo i slikicaKao ono, nije da se hvalim, ali evo.
Zadnji uredio Raf : 01-03-2006 u 01:44
Ma pusti se toga i nadji su neku curu pa nju skidaj, a ne GB![]()
šta je to cura?
Komad, djevojka, zena
...u biti sredstvo za nepotrebno udaljavanje od kompa...![]()
Imam curu vec 4 godine... Štoviše živimo zajednoMa pusti se toga i nadji su neku curu pa nju skidaj, a ne GB![]()
![]()
Nije mi bio upaljen 30 dana vec 5 i pol mjesecikaj tebi je komp bio upaljen 30 dana?? kak ti nije pregorio?? kolko ti struje dobijes??![]()
Kako nije pregorio i ja se pitam. HDD ovi su maxtorovi 24/7 za servere valjd, pa zanam da im nista nece biti, tu je jos i garancija na njih 3 g. Jedino me zabrinjava napajanje. Imam ono to 120 kn 400W. Jedino sam stavio kvalitetnije ventove, koji su u boji, te jos svaki 6 mjeseci otvorim napajanje i cijeli komp te ga ocistim od prasine.
Nisam ni znao da se uskoro blizi datum![]()
![]()
Jos sam zaboravi reci da mi je struja uvijek ispod 200 cuna.
Jos kaj se tice struje nemoj se puno s tim opterecivati, ne vuce on toliko. Imam dakle napajanje jeftino od 400W, sto dakle znaci da radi otprilike na 350 jer mu je to peak, a izracunao sam da mi komp pod najvecim opterecenjem 300W.
Uglavnom kada neigram igrice i kada su mi snizene freq proca(cool'n'quiet) i graficke, te su mi svi ventovi na minimumu, vjerujem da ne trosi vise od 200W. Mislim kada je monitor iskljucen, a uostalom sta ti ima on raditi 24/7?
Al sam sam osao u OT...
Zadnji uredio Raf : 01-03-2006 u 15:57
@Raf
Potpuno te kužim; zadnja dva mjeseca sam imao promotivni flat od tcoma, svaki mjesec sam imao oko 70GB downloada i laptop se praktički (osim reseta tu i tamo) nije gasio 2mj. A sad sam na 512MB, ne znam kako ću izdržat, mislim da ću morat dizat paket...
Testis unnus, testis nullus!
mislim da ti tih 512MB nikako neće biti dosta. ja sam si isto uzela taj osnovni paket i nakon prvog mjeseca korištenja skužila da je to ništa.Izvorno postao marko6630
dva put otvoriš neki sajt sa slikicama, skineš koju slikicu, mp3, odigraš online igru i .. to je to... zapravo, ja sam se jako iznenadila kada sam skontala koliko zapravo taj internet ždere megabajta
i onda te još zovu da dođeš tamo u maxzonu ... sram ih bilo
![]()
a sta mislite zasto daju flat na pocetku? Da se navuces, pa onda ako si malo glup prvi mjesec poslije flata dobijes very big racun.
Ja sam od pocetka znao da se necu moci kontrolirati pa sam odmah uzeo flat.
A moje misljenje je da su svi ti paketi takvo smece i da se ne isplati. Bolje vam je ostati na CARnetu. za 100 kn koje dajes za najjeftiniji adsl mozes skinuti prek carneta barem duplo toliko (ucitas 20-30 stranica koje mislis citati pa ugasis). Po tome sam zakljucio cemu toliko brzina (kao da je puno) ako nemas slobodu i bezbriznost kada znas tocno koliki ce ti racun biti i da nece biti vishe.
Ja bih gasio komp jedino kada bi za internet placao max 50. jer za sve vece iznose preko zelim svaki bit koji mogu skinuti jer sve preko te cifre je bezobrazno skupo. Evo vam samo primjer švedska. U vecim gradovima dobijete optiku za 25€ mjesecno, FLAT naravno, a brzina je 10/10 mbita, da dobro ste procitali megabita.
opet sam odlutao u OT, odsada pazim...
...istina, ali ipak... ja razmišljam, kad mi stigne, da uzmem 512/128 sa 2GB prometa - a ispadne negdje 140kn...Izvorno postao Raf
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vidi kako oces.. to je tvoj novac i ipak ti valjda najbolje znas oce ti biti 2 gb dosta ili ne. Sjecam se da sam dcm placao za cable 128/64 140 knIzvorno postao Eminem
![]()
To su bila vremena.. i da se nisam odselio sada bi imao 200/96 za 145 kn
![]()
Hocu ti samo reci da moras paziti, jer ako skontas da nemozes bez flata (kada skontas koliko stvari mozes skinuti) onda ako nemas para za flat mozes jedino sjest i plakati za sta ti dajes 140 kn:bunny:
e pa da i ja malo lutam...Izvorno postao Raf
e ja sam dobila karnet od frenda,pa sam svejedno imala račune po 1000 kn. za razliku od 140 kn mislim da mi se isplati i tekako.Pogotovo kaj se neznam kontrolirat!
![]()
Ako imas takve racune onda ti se isplati uzeti flat, al to nije 140 vec 380knIzvorno postao lili
![]()
pa da...u sotalim (europskim) gradovim ja to ful jeftino...imam jednog frenda u Parizu koji ima T1 i placa 20 eura mjesecno!!
Bookmarks