Jel ima netko mozda iskustva, osobnog ili mozda nekoga tko ju je imao ili ju jos uvijek ima... naime, zanima me da li se crna boja haba, a najbolje se vidi iz iskustva... po cijeni za koliko je skuplja crna od sive reklo bi se da se ne haba...![]()
Jel ima netko mozda iskustva, osobnog ili mozda nekoga tko ju je imao ili ju jos uvijek ima... naime, zanima me da li se crna boja haba, a najbolje se vidi iz iskustva... po cijeni za koliko je skuplja crna od sive reklo bi se da se ne haba...![]()
nisam jos ni jednu 8910 vidio izlizanu, mislim da kuciste mozes ostetit samo ako ga izgrebes
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Mene ti samo zanima, posto je crna boja stavljena na prirodnu boju titana, da li se skida, ili ne... da li se pohaba s vremenom crna, ili je kvalitetno stavljena...??? Po cijeni bi trebalo biti garantirano da se crna boja ne haba s vremenom, posto je cak 50 eura skuplja od prirodne sive boje...![]()
zvao sam mobis, servis... i rekli mi da za sada nisu imali nikakvih reklamacija na habanje crne boje titana na njoki 8910... tko zna, mozda stvarno nisu, a mozda mulja... ša evo, ako ce se mozda jos netko pitati ovo isto glupo pitanje, sada ima odgovor!![]()
Bookmarks