Ma sve ti je isto, samo je razlika u boji, jer on nemože mjenjat maskice !![]()
Ljudi, jel mi može netko objasniti koja je razlika između normalne V3 i V3 black...nekaj sam čitao da V3 black ima video recording i tak neke spike...
Bom Chicka WahWah
Ma sve ti je isto, samo je razlika u boji, jer on nemože mjenjat maskice !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Baš sam gledao i piše na stranici od Motorole da V3 black ima video recording...
Bom Chicka WahWah
Pa da, ali ima je i v3 obična !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Koliko ja znam da nema...s običnom možeš samo slikati fotke, al brijem da nemreš snimati video...
Bom Chicka WahWah
Planiram si uzeti crnu jer mi je ljepša od srebrne, a vidim da ima i tu prednost da može snimati video isječke...
Bom Chicka WahWah
Na običnoj V3 se može dobit Video recording, samo mala izmjenica softwarea eto ga!Izvorno postao cyberphere
To sam čitao ovdje da se može srediti...a kak to da V3 ima već instaliran video? I ima mi još jedna nelogična stvar: srebrna V3 dođe u T-Mobileu 5598kn, a crna V3 dođe 2998kn ak se ne varam...di je tu logika?
Bom Chicka WahWah
V3 RAZR ima već uključen Video recording, a V3 ima snimljene video zapise, za pregled...Znači, možeš ih reproducirat. A nisam siguran da si dobro vidio te cijene...RAZR nema u t-mobile ponudi, on je u VIPuIzvorno postao PhytoSculpt
Pogledaj cijene na ovim stranicama, to sam sad skinuo s našeg T-Mobile-a...
http://www.t-mobile.hr/20/20-30-10-1...OV3B&ponuda=V2
http://www.t-mobile.hr/20/20-30-10-1...MOV3&ponuda=V2
Bom Chicka WahWah
Mogu reći da sam nedavno kupio crnu V3, i da nije imala VideoRecording uključen. Tako da sam ga morao preko sitnijih modifikacija uključit (seemovi i tako to) - kako je i Inovator rekao.
Inače, čini mi se da su srebrna i crna iste - samo se o designu radi, nešto ko što su v500/v525/v600 iste.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I kakvi su tvoji dojmovi, utisci u vezi V3? Ja si danas namjeravam uzeti crnu V3? Kakva je izrada (kvaliteta kućišta), software itd.?
Bom Chicka WahWah
Soft sam odmah pregazio s najnovijom verzijom (R374_G_0E.41.C0R), i ubacio VideoRecording umjesto onog MotoMixera (ionako ga nikad nisam ni pokrenuo).
Uglavnom, izgledmo (soft) je pljunuti identični v525/v600 i ta spika. Isti identični meniji, funkcije...
Unutrašnji ekran je dosta veći od onog na ostatku v-serije, ali je iste rezolucije, tako da se sve bolje vidi (ne, nema pixela)
Postoji "vibe AND ring" opcija, što je novo u odnosu na stariju (moju dosadašnju) v-seriju.
U kutiji se dobije data-kabel, CD, futrola za remen, slušalice, privjesak za ključeve s Motorolinim logom, punjač za 220.
Mrak stvar je da na mobu ima jedan jedini ulaz - mini USB. I sve ide prek njega, i data i punjač i slušalice, sve.
Baterija mi dugo traje (gasim preko noći, od 23-06) i traje 5-6 dana na taj način.
Kamera je VGA (640x480) ali je čišća od one na v525/v600 (bar one verzije softa koje sam ja probao), a VideoRecording je tak-tak: podnošljivo s obzirom da se o mobu radi.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan. Fest je tanak, i lagan, i pojava je općenito (ako ti to nešto znači). I osim toga, kako je duži, nekako mi bolje paše kad ga držim na uhu... Ne znam, to je čisto moj dojam mali...
To mi je dovoljno...brijem da ću ga danas uzetiHvala!!!
Bom Chicka WahWah
Ajde, pa javi dojmove
![]()
BlueDevil bi li mi htio pomoči da promjenim soft na svojem V3 silveru i enable cameru?
naletio sam na .http://www.motomodders.net/ link.. ima brdo toga
sad me samo zanima.. imam V3 silver od T-mobile austria mob.. lockan je na njihovu mrežu .. koji sad ja flash/flex moram da stavim.. da je novi i da oke radi? di i koja verzija? samo mi to treba. jer vidio sam ima više toga a neznam koji je koji
i jos jedno. dal netko možda zna ovo.. mob je došao sa 4 java igrice i nakon resetiranja moba .. igrica više nema. zar one nisu bile u flex-u? problem je u tome da stari rado igra te igrice.. sad ih je sam obrisao s nepažnjom pa ako netko zna koje bi to po defaultu bile. neka javi bar naslove
znam da je bio biljar,auteki neki i najbolje FLIPER .. jel ima ko java flipere neko?
hvala mnogo
EVo, ukratko: najjednostavnije je da opališ gore MonsterPack. Potreban ti je 40.98R ili noviji (NE C02, jer ima sound-bug). A glede postupka itd. možeš kod mene na siteu nači onaj mali V3-tutorial za downloadat, tamo sam to iznapisao. De facto ti je isto ko i sa starijom v-serijom (recimo v525 @ 600). Isti programi, isti postupak, sve isto...
ovako.. da se opet javim..
konačno malo našao vremena za mob.
u mobu je
boot loader
07.E0
flex
SE8658BXXF707B
SW
R374_G_0E.40.79R
se dade kako flex i sw izvadit van? u slučaju da sjebem nešto ili da druge verzije su u banani ?
lockana na motomoder sam našao samo monster pack R374_G_0E.40.3CR_LP0039_JPJAVA_G_0E_01_07R_SE8617A XXF104C_1FF
jel to novije od mojeg 40.3cr ?
i R374_G_0E.40.9DR_reflash a ovo mi ništa ne liči na ono što si ti napisao,
40.9Dr novije od 40.79r?
pomogneš opet?
bogme motorola komplicirana.. ali dok se skuži ide.
Zadnji uredio dadoremix : 12-07-2005 u 23:01
bluedevil jel mozemo mozda ovako
da ti meni sad samo kažeš .. na mail upute
program taj i taj .. flex taj i taj na motox.us weba flashas tak i tak i to je to.. da ne brijem mnogo .. htio bi samo najnoviji stable soft ili isti takav koji je unutra i camera enable
mozda po mogučnosti i isti t-mobile. mozda ako su unutra te default igre .. neznam .
i ako bi mogao u kratke crte objasnit samo što je monster pack ,reflash,reflash_mpl,flex, itd..
jer čitao sam upute tvoje i jos druge ali nije mi to to.. vec sam sada toliko toga pročitao da mi se "mota u glavi"
uglavnom programe sam sve nabavio i taj PST a jako mi se i sviđja Bezolo's p2ktools .. tog programa sam skužio
pa da sredim taj mob.. (a nebi ga htio odmah ubiti ) kao što sam divx player pa sam ga oživljavao, jer mob nije moj vec od starog i jedan od cure.
ako sjebem jedan i drugi ce me ubit![]()
ili recimo ako imas icq pa da se čujemo moj je 157032796 e i da.. jel ce xp sp2 biti oke? nešto sam čitao da nešto ne radi.. pa da mam izvadim back up xpsp1 pa ruknem to gore![]()
meni isto nije radilo sa SP2. Neznam jel taj problem kako rijesen,Izvorno postao dadoremix
mislim da nije.
Resistance is futile. You will be assimilated!
btw p2k radi dobro s sp2 vec neznam kako ce raditi s flashanjem.. makar ona 6.1.1 pst + patch program radi. ali nisam probao flash reflash. itd jer neznam bas sve te "fore"
monster pack je .. frimware tj flash + reflex ne?
reflash je što?
flexlash ?
flex je fajl koji ima u sebi sve postavke telefona. znači on nije tako jako bitan? moze se postafke složiti i u mobu or?
lps je?
mxlp... i sad pitanje. taj reflash je kao update na ovaj monster ili pa flash?
nadam se da nisam toliko dosadan.. ali to bogme nisam našao nigdje. pa ako neko mene nauči ja ču druge poučit
edit.. jel ima neko java fliper igrice.. više njih? to nigdje ne mogu nači
i mozda miljunaša igrica. za java ili s60 mob.. to pa me cura gnjavi + pitanje java igrica skinuta s wap-a .. tj kupljena vidim da ima opcija skinuti ju i SAVE AS a pitanje. jel netko probao i install tu igru? Stari moj si je skinuo neke igre s austrijske mreže .. dok nije skužio da to nije free .. 5igara *4€ skupo![]()
Bože dragi, jesi se raspisao! Toliko posteva za redom, svaka čast!
Inače je praksa da editiraš svoj post (naravno, osim ako se netko već dopisao iza tebe) i dodaš nove informacije.
A glede ovog svega za v3, idemo ovako: skini si ovo, treba ti 15 minuta da pročitaš sve, pa ako ti i dalje nije jasno, pitaj.
LINK
a hebiga.. bio nabrijan u nočiako smeta.. evo ti editiraj i sve baci u 1 post..
to ti je tako dok se sjetis svako malo nešto novo.. skinuo gujde i bumo se čuli
Bookmarks