zanima me moze li se na neki nacin preslusavati mp3 ili wav-e format na V360 vodafone? ....onaj iz Vipove akcije....
zanima me moze li se na neki nacin preslusavati mp3 ili wav-e format na V360 vodafone? ....onaj iz Vipove akcije....
mpx200, V360, SE K610i
Da kako nebi moglo...mp3 player mu je jedna od primarnih funkcija (ako na to mislis)
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Jap, prilicno je dobar u sviranju MP3-ca. Probao sam napraviti par VBR mp3ca sa ultra niskim bitrateom velikog raspona (od 16, prosjecno 32 pa do 128, mono) nesto s cim znaju imaju problema i pravi (vrlo skupi) mp3 playeri. Na moje veliko iznenadjenje, Motorola se nije ni najmanje zbunila. Muzika (1CD oko 20mb, dakle u 64 se daju nagurati i 3CD-a) je zvucala zacudjujuce dobro (na ugradjeni zvucnik) za tako visok stupanj kompresije
(na stereo slucalicama bi vjerojatno zvucala grozno no ovako je bila skroz prihvatljiva).
Naravno, za ozbiljnije slucanje muzike obavezno nabaviti barem 256MB karticu.
Pisao sam u velikom threadu o v360v: uredno slušam VBR 192, dakle, ima dijelova sve do 320! CBR mislim da ne svira iznad 320. Ipak, imam s jednom pjesmom problema. Dobro, ostalih 135 mi uredno radiIzvorno postao dos
ja kupio slušalice i 512 MB, i jedino mu fali vanjski program koji bi mu automatski napravio playliste.
jel mi moze netko malo detaljnije objasniti kako i gdje stavim mp3-ce i s cime ih pokrecem....
Mozda bih i mogao to sam vidjeti...al zbog nekog razloga mi uopce ne zeli ucitati onu STICKY stranicu sa V360...jel ima tko slicnih problema???...
moze biti sto pokusavam kod cure otvoriti sa modemom koji se spaja na bjesnih 33.6 ...?..
mpx200, V360, SE K610i
Modem nema veze, drugima se stranica otvara, i sve ti piše u toj temi.Izvorno postao Blento
Javljao mi je da ne moze otvoriti tu stranicu...mozda je bilo neki serverskih problema...sad otvaram sve stranice pa nadjem....thanks...
mpx200, V360, SE K610i
neznam jeli ovo pravo mjesto ali uglavnom..ovako imam 360-ku i kada prebacivam mp3 nemogu drito na karticu nego u mob,ali onda mi javlja da nema dovoljno mjesta,memorije,može pomoč?
unapred hvala
Spoji Mot kablom, prebaci USB postavke na Memorijsku karticu, i onda kopiraj normalno iz Windows Explorera na karticu kao na svaki USB flash disk.Izvorno postao slavko35
Imaš na početku foruma veliki sticky niz poruka o v360 gdje ti svašta korisnog piše.
Bookmarks