koliko je mob star?
Koliko vrijedi ovaj mobitel sada? Imam jednu ponudu za kupiti ga, ali nema ih u oglasniku. S kojim modelima SE ili konkurencije ga mogu usporediti? Malo sam izašao iz toga...
Hvala na savjetima
Mobitel je savršeno očuvan
I'M SUPERMAN!
koliko je mob star?
ha gle,taj mob je poseban,reka bih da nema direktog rivala...
ja sam ga bip prodao za oko 3000kn,ali u 5,6mj. mislim...dok ih je bilo po oglasima bili su rabljeni oko 330 e,novi oko 2700kn...ali sad ih nema ništa..
mob je napravljen u japanu,izrazito kvalitetan,možda i najkvalitetniji se mob,jako zanimljiv,dosta dobri video,odlična kamera i brdo memorije čine ga odličnom igračkicom,ali malkoc preskupom....![]()
Čuj taj mob je relativno brzo proletio kroz trgovine i nakon toga ga se više nije moglo naći, tako da cijene mogu dosta varirati.
Pošto bi ga ti dobio ako se može znati?
Vidiš netko ga hvali a netko ga i "kudi".Ja sam imao sa dotičnim mobitelom hrpu problema sa kliznim mehanizmom(klima se na sve strane).Možda je to bila greška samo u tom mobu,ali od tada više preklopni i klizni mobiteli nisu na mojoj "šoping" listi.Izvorno postao smogovac
I feel the need -the need for speed!!!!!
Misliš na rotirajući a ne klizni mehanizam, ne.Izvorno postao ledeni
Meni je inače mob bio odličan, nisam ga imao ali sam ga pregledao.
Kada sam ga htio kupiti više ga nigdje nisam mogao naći pa sam odustao.
Model koji sam ja gledao nije imao nikakve greške na sebi, samo se treba priviknuti na takav mehanizam otvaranja.
ja sam ga imao 2 mj....sve je perfektno bilo...do zadnjeg detalja..ja sam oduševljen bio...među top 3 moba koja sam ja imao...definitivno najdraži...![]()
čekam nasljednika...
mobitel ima još 3 mjeseca garancije, znači ima 9 mjeseci. mobitel mi se jako sviđa, iako bi još više da je bijeli a ne crni, po specifikacijama na gsmarena mi se čini da mu ne fali ništa bitno.
niste mi rekli ništa u vezi cijene, koliko bi on sad mogao koštati
I'M SUPERMAN!
2500kn mislim da je realna cijena budući daje mob jako rijedak
Mob je prva liga ja sam ga imo jedno 2mj. i prezadovoljan,kamera odlična video još bolji,realna cijena mu je između 2200-2500kn al jako ih je teško nać,inače i ja sam tražio bijelog kad sam ga uzimo ali nigdje ih nema tako da se ne nadaš previše ,ako imaš priliku za dobru lovu uzet crnog uzimaj bez razmišljanja ,ako ti se ne bude sviđo bezproblema ćeš ga prodat.![]()
rijedak je pa bi ja za tog dao 2300kn,ali vjeruj mi po ničemu se ne razlikuje od w810...ekran ima 320x240 pixela,ali ni približno nije dobar kao npr . d900 ili 6131+video snima na 30fps,ali je onako nekako magloviti,jed. nije to to,reza je premala 320x240...
uzmi ga,probaj,ak ti ne bu dobar prodaj![]()
kupljeno, hvala svima na savjetima...![]()
I'M SUPERMAN!
ja sam sebi kupio mobitel, ali danas sam dobio ponudu za isti takav koja me ne interesira. Cijena je 1500 kn, mobitel je izgreban, a s njim dolazi samo punjač. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi na pvt da mu dam broj oglasa
I'M SUPERMAN!
Bookmarks