Koliko vrijedi ovaj mobitel sada? Imam jednu ponudu za kupiti ga, ali nema ih u oglasniku. S kojim modelima SE ili konkurencije ga mogu usporediti? Malo sam izašao iz toga...
Hvala na savjetima
Mobitel je savršeno očuvan
Koliko vrijedi ovaj mobitel sada? Imam jednu ponudu za kupiti ga, ali nema ih u oglasniku. S kojim modelima SE ili konkurencije ga mogu usporediti? Malo sam izašao iz toga...
Hvala na savjetima
Mobitel je savršeno očuvan
I'M SUPERMAN!
koliko je mob star?
ha gle,taj mob je poseban,reka bih da nema direktog rivala...
ja sam ga bip prodao za oko 3000kn,ali u 5,6mj. mislim...dok ih je bilo po oglasima bili su rabljeni oko 330 e,novi oko 2700kn...ali sad ih nema ništa..
mob je napravljen u japanu,izrazito kvalitetan,možda i najkvalitetniji se mob,jako zanimljiv,dosta dobri video,odlična kamera i brdo memorije čine ga odličnom igračkicom,ali malkoc preskupom....![]()
Vidiš netko ga hvali a netko ga i "kudi".Ja sam imao sa dotičnim mobitelom hrpu problema sa kliznim mehanizmom(klima se na sve strane).Možda je to bila greška samo u tom mobu,ali od tada više preklopni i klizni mobiteli nisu na mojoj "šoping" listi.Izvorno postao smogovac
I feel the need -the need for speed!!!!!
Misliš na rotirajući a ne klizni mehanizam, ne.Izvorno postao ledeni
Meni je inače mob bio odličan, nisam ga imao ali sam ga pregledao.
Kada sam ga htio kupiti više ga nigdje nisam mogao naći pa sam odustao.
Model koji sam ja gledao nije imao nikakve greške na sebi, samo se treba priviknuti na takav mehanizam otvaranja.
ja sam ga imao 2 mj....sve je perfektno bilo...do zadnjeg detalja..ja sam oduševljen bio...među top 3 moba koja sam ja imao...definitivno najdraži...![]()
čekam nasljednika...
Čuj taj mob je relativno brzo proletio kroz trgovine i nakon toga ga se više nije moglo naći, tako da cijene mogu dosta varirati.
Pošto bi ga ti dobio ako se može znati?
Bookmarks