nice...........................
kad će to kod nas??????????????
Evo konačno je Maria Mitina, kolegica slavnog i nenadjebivog Eldara Murtazina prevela njegov rad sa ruskog. Trebalo joj je 2 tjedna, ali opet, svaka čast.
Dakle, ekipa, ajmo parit oči i napljivat se..................
Code:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n80-en.shtml
nice...........................
kad će to kod nas??????????????
Baš sam htio navesti u uvodnom postu, pa evo sad. U 3. mjesecu.Izvorno postao killah
Potvrđeno iz Mobisa.
![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 16-01-2006 u 10:37
Znam da se već pričalo o tome ali kolika će cijena biti tog mobitela. u dućanu i u oglasniku
Ma pričalo se općenito o ovome, ali sam osjetio potrebu otvaranja novog topica zbog toga što tek sad kad je dostupno više informacija možemo kvalitetno raspravljat o mobu.
A glede cijene........mislim da će bit malčice ispod N90 kad je izašla, (mada još drži cijenu), ali ipak više od N70. Znači nekih 5500,00. +- 200,00 kn. (Na bijelo)
Slazem se. Al ni je mi jasno otkud Eldaru da ce cijena bit 500-550€??? Da, i on kaze da izlazi u veljaci, vjerojatno ce onda na crno doc prije nego u Mobis.Izvorno postao Drug Mile
Testis unnus, testis nullus!
bit ce n80 oko 6000kn u trgovini.
odlican prweiev..
500-550 eura plus lokalni porez. Čitaj PDVIzvorno postao marko6630
otiđite na http://www.mobilnisvet.com/mobilni-p...djac/Nokia/3/2 tamo kod njih uglavnom modeli bilo Nokie ili koji drugi dolaze prije nego kod nas (Mobis) i jeftiniji su to naši deru na cijeni, pratim već duže sajt samo se dosta žale na kvalitetu da su klepani negdje u Kini i dasu neoriginalni djelovi, ima i originala nedavno sam bio i u Trstu i tamo su nešto jeftiniji.
Tamo kod njih se samo prevedu recenzije sa mobile-review i to loše.Izvorno postao HCSC
A, uostalom, kaj ću sa uređajem koji možda ima neoriginalne dijelove, samo da bi ga mogao nešto jeftinije kupiti i prije drugih?
boleština od moba... još na to mmc od 2GB i baterija od 1200, a ne 850, pa da vidiš zabave![]()
A sad (blago) razočarenje: surfajući bespućima foruma mobile-reviewa doznao sam (kako stvari stoje) da će N80 imati odavno već poznati ARM 220 MHZ procesor. Evo je netko napravio benchmark i postao. Nije da će sad da će ubijati od sporosti, ali ipak smo očekivali nešto brže za nove modele.....
![]()
Jel ima šta loše na tom mobitelu??? (osim proca kako Mile misli)
Mamma mia! Pa jesu oni normalni??? Znači s boljim procesorima ćemo još pričekati...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Trebaće vidjeti koje procesore imaju nove Nokije s 16,7 mil boja ekranom. Tu mora bit jači procesor.
A, vjerojatno će imati bolje procesore. Koji će modeli podržavati ekrane sa 16 milijuna boja?Izvorno postao Drug Mile
A, čini se meni da ću ostaviti svoju 6630 još duuugo. Ovo se fakat pretvorilo u komediju. Najprije sam mislio N91, pa onda N80...![]()
![]()
Kakva je situacija s najavom novih symbiana? Kad ce to biti otprilike?? Nigdi nisam nista pametno nasa!
...also known as El'AnDrA...
Novi announcementi - February 2006 Barcelona i CeBit Hanover malo kasnije.
E sad oće li predstavit Symbiane, pitaj boga.
Ne znam za vas, ali meni već duže vrijeme idu na živce sa takvim najavama, a onda kada se ekipa napali, totalno razočaraju sa nekoliko mjesta. Sve više mi se čini da se neću vraćati na symbian duže vrijeme...
Koji si ti mrgud![]()
da totalni
istina da su mogli stavit jači procesor u n80,no ako zaokružimo sve i stavimo na papir ovo je i dalje odličan telefon za zahtjevnijeg korisnika.
Žao mi je što sam vas razočarao, ali da dam 4 ili 5 somova za usporeni uređaj čija baterija traje dan do dva... A-a... Symbian je nenadhebiv, ali što će mi mobitel sa svim tim kerefekama i mogućnostima kad bih se svakodnevno susretao sa njegovim negativnim stranama... Uostalom, nemam ja više te pare.![]()
imaš mobitel koji na tržištu stoji ili nadilazi mnoge modele symbianera svojom cjenom,a ako ti je dvodnevna autonomija uređaja premala u odnosu na stvari i prednosti koje on nudi,onda ostani na "kompromisu" kako si ga jednom nazvao
ja sam bio prisiljen prodat svoju 6630,no sa symbiana se nebi mogo nikad skinut jel se osječam kao da me netko zatvorio u sobicu 1x1 i neda mi van![]()
Bookmarks