dobro izgleda ...![]()
hmmm... da malo potkurim vatricu, gamma verzija vB3 je stigla, do božića su najavili RC1 i ja vjerujem da će onda u siječnju stići i release... do tada evo 2 screenshota, ja sam doma zavrtio vB3 gamma verziju i čini se totalno kewl, a još su najavili uređivanje dizajna (neke nove sličice i tako, kao da ovo još nije finalno...)
![]()
dobro izgleda ...![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
daj još koji screenshot admin opcija ili onog sustava djeljenja negativnih bodova članovima - i malo veće slike daj...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tek proučavqam taj sustav... ali to su bodovi kao reputacija... ne nose auto bannove, barem koliko sam za sad skuzio... ali zato ima opcija bannanja na odredjeni broj dana nakon cega ban automatski se makne. jako korisno jer modovi ne moraju razmisljat da nekog treba odbanat, vec samo zveknu ban na tipa tjedan dana i onda je mir....![]()
TO SE TRAŽI majstore!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
za veće slike http://www.vbulletin.com/forum pa ga imaš i uživo![]()
evo bio sam pogledat - ok je ali mi je jako nepregledan kad je tako uzak - ko neki web page, a ne forum - ovaj naš mi nekak više leži po tom pitanju i nadam se da se to može prilagoditi za novu verziju??
zakon je
dobro izgleda, nema sto...![]()
...jel ima opciju da forumaši banaju moderatore....![]()
hahahaha.....nema![]()
Forumaš godine :)
...malo mi je prenapadan jer što s onima koji imaju modeme i 14'' monitore - morat' će kupovat povečalo i hrpu čipsa dok čekaju učitavanje; naravno hrpa toga se da isključiti pa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
a da ostanemo na ovom?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...ovo već miriši na potpisivanje peticije.....![]()
ja se ne kužim baš u te forume, ali znam recimo, bio sam na forumima koji se odma učitaju čim klikneš za odgovor, dakle sva slova a slike idu malo po malo, dok na ovom forumu se učitava sve post po post...
....dobro da se učitava....![]()
@killa - koji forum? daj primjer pa ću pogledat i vidjet o čemu je riječ... ovako napamet je lako pričat kak je negdje drugdje bolje...
npr. forum.svijetskutera.com
forum.vidi.hr
forum.svijestskutera.com koristi yabbSE koji smo mi imali u vidu, ali ipak prešli na vB. yabbSE učita cijelu tablicu sa svim postovima i tek ti ju onda prikaže... dakle, dok se ne učitaju svi postovi ti ne vidiš niti jedan. onda se učitaju slike. vB šalje post po post tebi na monitor, što je mislim ipak bolje jer možeš lagano pratiti raspravu dok se ostatak učitava.
forum.vidi.hr je izgleda njihov vlastiti uradak koji radi isto kao i yabbSE, dakle prvo učita cijelu tablicu sa svim postovima i onda ih tek prikaže. zatim idu slike.
brzina u oba slučaja također ovisi i o brzini servera i gdje se oni nalaze. vidi vjerujem da ima servere u hrvatskoj tako da sigurno imaju prednost u brzini, a vjerojatno i veću propusnost nego mi.
yabbSE ima istina nešto manje grafike ali nije ni vB opterećen, a čini mi se isto nešto veću propusnost nego mi. euroarcov server je u americi, tako da je sigurno sporije nego da je u hrvatskoj, a osim toga ne znam koliku propusnost veze je euroarc zakupio, te kakvo je opterećenje na njihove servere obzirom na broj klijenata koje oni imaju hostane. zbog toga sumnjam da bi nam s drugim forumom bilo puno bolje...
Pa Vbulletin je sigurno bolji (pa pobogu, plaća se)...
A i yabbSE je bugovit dosta, barem onaj koji sam ja jedno vrijeme koristio.
...ma ovaj Vbulletin-ov forum je zakon...taman kad budem imao 17" LG monitor,doći će i novi forum...sad imam 14",al dobro je,navikao sam se na njega...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
....kaj jel bu kaj s toga.........WB3gamma
Ja sam na nelegalan nacin dosao do vBulleting 3.06 beta, ako trebas znas gdje me mozes naci.
Bookmarks