onda stavi raniju verziju 6.6.0.16 (zadnju prije 7). ja s njom nemam problema![]()
dajte neki jer ja imam nero 7 koja mi na prženju dvd-ova zabloka i uništi dvd (svaki drugi) i kad pržim audio cd-ove preskače mi djelove
onda stavi raniju verziju 6.6.0.16 (zadnju prije 7). ja s njom nemam problema![]()
iPhone 5s 16 GB
da ali sam je izgubio pa nemogu
imas ga za skinuti na nekim download stranicama
iPhone 5s 16 GB
je ali nemam ja ADSL a s modemom bi išlo spooooooroooooo
pogledaj na starim bugovim dvd-ima tamo ima 100%. od tamo sam i ja skinuo
iPhone 5s 16 GB
ha ti je tak kad uvjek jurcate za najnovijim (citaj nestabilnim) verzijama. ja se drzim provjerene robe pa nemam takvih problema
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nesječam se kad je nero bio nestabilan softver
e sad je postao
bome ću ja nać stari nero i sretan sam
a instalirao sam 7 jer sam imao 5 pa kad sam kupio dvd pržilicu morao sam prijeći na 7
P.S. sodome vidim da ti ne ide Č i Ć nesječam se piše nesjećam
pa neka ti verzija 7 refresha pamcenjeIzvorno postao sodom
naravno nemora znacit da je nestabilna ali ocito da postoji problem negdje
mozda nesto ne stima u postavkama, al opet.. stavi stariju verziju pa ce radit
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Clone DVD je program koji tražiš za kopiranje dvd-ova bez greške, znači prepisuje totalan dvd neobazirajući se na greške
Seriously?
@killa sve verzije nera koje sam isprobao a bilo ih je podosta radile su odlično
@haker č,ć,c ....nije mi jaća strana![]()
HAHAHA nema veze sve je to za ljudeIzvorno postao sodom
Uglavnom meni najnoviji nero radi kao pila, doduše i pre dobro...
Seriously?
pokušaj sa dvd-cloneromIII
meni što neče 7 ja napravim sa njime
imaš ga na bugovima
Ja imam Nero 7 i nemam problema s njime.Tu staru verziju imaš na Bugovim cd-ima
A da probas sa DVD Shrink??
Ja imam 6.6.0.18Izvorno postao imatic
![]()
s njim i pržim filmove ali on koristi nero ali našao sam jedan bugov dvd i sad ću probat instaliratIzvorno postao RAUL
Meni je isto Nero 7 super, nikakvih problema jos nisam imao, super izgleda, jednostavan.
bas mi je dobar
Im great in bed
I can sleep for days
...možda te malo i pržilica zeza...Izvorno postao Hacker
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
za dvdove možda i je ali za audio cd-ove 100% nije jer kad idem poslušat pjesmu u neru preskače mi a u WMP I WinaAMP-u je normalno
Moja preporuka je da audio CDove snimaš sa 4X ili 8X,uglavnom na jako niskim brzinama i neće bit preskakanja.
...i to, a ako već trebaš nešto brže, možeš odabrat i 12x... veća brzina nije preporučljiva...Izvorno postao sms freak
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dvd fab i dvd shrink su idealni za przenje dvd-a,ali je preporucljivo prziti na manjim brzinama.ja sam sprzio s njima preko 300 dvd-a bez problema.
ali problem je što meni sam program preskače prije prženja kad uprem play u neru preskače mi
Bookmarks