Gdje mogu naći neki program pomoću kojeg mogu kopirat DVDove koji su copy protected
Gdje mogu naći neki program pomoću kojeg mogu kopirat DVDove koji su copy protected
Shrink bi trebao biti dovoljan (smanjit će veličinu na 4,7GB i maknut će zaštitu, barem je meni maknulo)
shrink rulz. ili dvd decrypter koji je bas namjenjen takvim stvarima
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Skini si zadnju verziju DVD Shrinka. To je jedini program koji sam ikada koristio i nikad me nije iznevjerio.
ubacim dvd,analizira ga,odem da ga sačuva na hdd i kaže encodyng...3,5h
ima li neki brži način da jednostavno presnimim jedan dvd film ili moram svaki put spremat na hdd,enkodirat i pržit? (pretpostavljam da je ovo 3,5h zbog mojeg 1,6Ghz-a)
DVD X Copy Platinum
http://www.warezltda.com/download/ny...pyPlatinum.zip
Ubacis DVD u DVD-RW on ga kopira u neki temp folder za 5 min. i onda ubacis prazan DVD i to je to.
Zadnji uredio JA_SAM : 14-07-2005 u 03:09
nažalost neradi mi link,ali u svakom slučaju hvala,potražit ču ga na netu.
EDIT:skinuo sam program i moram reči da je odličan,cijeli proces mi sada traje 30 minuta, (za razliku od prije 3,5h), a isprobo sam sve ove programe: clone dvd (koji su preporučili u bugu),dvd shrink,magic dvd copier,dvd cloner,blaze dvd ,appolo dvd copy, još jednom zahvaljujem
Zadnji uredio sodom : 14-07-2005 u 12:23
ne radi mi link dali ima koja dobra dusa da ce mi poslati na mejl? meni trebaju takvi programi
EDIT: skinuo sam program naso ga drugdje lol nema me 2 tjedna za kompom i vec zaboravim osnovne stvari
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
DVD decrypter ti skida gotovo sve
ali on samo dekriptira dvd,DVD X Copy Platinum me je najviše impresioniro od svih, ubaci se dvd on ga spremi u tmp folder izbaci film,traži prazan dvd i na njega direkt snima iz tmp-a koji se nakon snimanja briše,odlično i jednostavno
...kako se ponaša sa dual layer na vulgaris DVD???
pa kažem,ubaciš original dvd (znači dual layer) on ga kompresira na veličinu 4,7gb i zaprži po postupku kako sam gore opiso.
www.freeserials.c*m ako niste bas zeljni da platite taj program![]()
...upravo ga skinuh sa svim (kahm) dodatcima pa ću se upustiti u avanturu...
Bookmarks