evo, dugo je vremena proslo od kad je samung najavio novi mobitel, pa eto za ljubitelje samsunga ()...
Samsung E530 SE
![]()
![]()
evo, dugo je vremena proslo od kad je samung najavio novi mobitel, pa eto za ljubitelje samsunga ()...
Samsung E530 SE
![]()
![]()
Dobar dizajn. Da bas je dugo proslo. Mozda 10 dana?
uuu...pretjerao si!!!
meni je isto ok, sestra mi ima neku pink verziju i bas je zenski mob. ali funkcijama isti E720, mislim da je ista platforma i sve ostalo... cak smo uspijeli skuzit jednu razliku-> e530 ima malo jacu bljeskalicu![]()
E530 mi se baš i ne čini isti kao E720 po funkcijama...odnosno E530 je pravi ženski mob (i za ponekog peškića, of course), jer ima razne gluposti tipa menstrualni ciklus, mjerač kalorija, popis stvari za dućan i slično...mislim da to E720 nema...Izvorno postao igl
Bom Chicka WahWah
E720 mi ima ljepse tipke pa kad bi setipke zamjenile ovo bi bio josh bolji. Crni je ok za sve ali ovi drugi bas i nisu "muski"
mozda ovaj ima kakav "muski" meni; brojevi cura, auto tuning ducana, dogovor s ekipom na pivi...![]()
Ljudi ovaj E530 u crnoj verziji je dostupan za rusko trziste.
Import je skup te i dostava. Garancija nemam pojma kako je dobit i preko koga.
Ako netko zna kako ga nabavit neka javi.
Jedno je sigurno, svi mobici iz Europe su mega kvaliteta...Kupujte u Italiji ili cak u Sloveniji ili po mogucnosti u Austriji. :-)
Mein je bas fora ako si neki muski hoce kupiti, no posto ga za EU-trziste prodaju u 5 boja to bi bilo idealno sa Man !!! Moja mala hoce e530 ali pokusavam ga nabavit iz EU... U Germany nisam vec bio 3 god. tako da tamo imam debelu vezu samo Carina mi je bed 22% i postarina. Sta se tice Balkan trzista je sve losa Quality! Jedva cekam da udjemo u EU, tako imamo otvoreno trziste, monopolisti gube sve i tako mzemo dobivati kvalitetnu robu.... sta ne !!!!! A boje bit ce medju vremenu neinteresantne!!!! :-)
ovo je kao muški??
meni frendica ima onaj rozi i dobar je, a ovo je nešto kao E72, E730..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Slazem se potpuno.... !!!!
Ma iskreno,napalio sam se na E730 i to vec odavno kad ga je frend prije 7mj. dobio iz Italije. Moj favorit je E730 for Man :-)
Bookmarks