Di si kupio mob, jel imaš garanciju i je li ti negdje pao ili slično?
Aparat mi pri svakom pozivu prekine razgovor nakon pola minute.Može li mi netko pomoći!?
Di si kupio mob, jel imaš garanciju i je li ti negdje pao ili slično?
Bom Chicka WahWah
Nije mi pao jednostavno prekine.U međuvremenu primjetio sam kada sam zvao sa tele2 na Cronet i na tele2 da u zadnje vrijeme prekidaju razgovori.znaš li nešto o tome?
A di si ga kupio? Mislim da ti to nema veze sa Tele2 i T-Mobile-om, nego provjeri da li su ti čisti kontakti na kartici i na mobitelu gdje se kartica umeće...
Stvarno ne znam di bi bio problem, samo se nadaj da nije u flat-kabelu ili nečem sličnom...preporučujem ti da nazoveš Europatrade servis (tel. 01/2004-186), pa će ti oni reći mogući problem![]()
Bom Chicka WahWah
Kupljen je u Đakovu u "Pin electronic".Pokušati ću sa kontaktima pa ću se javiti .Hvala puno!
Ako je kupljen u dućanu, odi tam i reci di je problem...ak treba, demonstriraj im![]()
Bom Chicka WahWah
ja imam isto taj mobitel i nemam nikakvih problema...valjda je u kartici problem....
Prvo mi je bio na vip-u a sada na tele2.Isto mi se ponavlja.U biti u zadnje vrijeme sam primjetio da mi obadvije veze dosta pucaju.Izvorno postao jogobela
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Bookmarks