Treba ti instalacijski CD.
Ovakoosudio sam od frenda neki schneiderov mp3 player od 256mb,ono sutra idem vlakom na dalji put pa sam uzeo da lakse prespavam vecinu puta
,e sad ja njega ustekam u usb kompa i on se upali i napise na playeru ready ali na kompu se isto cuje da je spojen no izbaci samo da je hardware spreman za safety removing.
Sad me zanima sta bi to moglo bit i kak rijesit to.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba ti instalacijski CD.
Lord of the Rings RULES!
...kakav CD, pa komp bi trebao radit s njim kao dodatna memorija, tj. usb disk... a za to ne treba nikakava instalacija (osim za Sonyeve mp3 playere)...Izvorno postao Aragorn
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Probaj izvaditi bateriju iz playera (ako se može) i drži ga bez "struje" jedno vrijeme. (priključi ga i bez baterije). Ako ne upali probaj u device menageru vidjeti jel usb enabled, upali ga pa ga spoji, ako neće obratno, drugi utor usb-a možda?, krepao mp3 player možda?Šala uglavnom cd ne treba (svašta pa to je storage device) samo provjeri da li ti prima druge usb uređaje npr. stick ako da onda je mp3-player ili krepao ili ima problema s konektorima ili kabelom kojim prebacuješ (ako nije direktno u komp)... ako se sjetim još nečega postam
Eh da probaj napraviti novog usera (account-a) pa kod njega spojiti pa vidi hoće li ga prepoznati![]()
Seriously?
Bookmarks