Probaj sa SIM Manager tamo će učitat sve brojeve a pod Contacts su brojevi koji su u Mobitelu tj uređaju
Uf svaki čas novi problem
jel se nekom možda dogodilo da mu MDA ne vidi brojeve sa SIM kartice ??
imam na SIM kartici 150 brojeva i uopće ih ne vidim. Kad karticu stavim u obični mobitel on normalno učita kontakte sa SIM kartice.
Ima li kakve veze s tim to što sam uklonio zaštitu i koristim VIP karticu ?
Probaj sa SIM Manager tamo će učitat sve brojeve a pod Contacts su brojevi koji su u Mobitelu tj uređaju
Da, i u SIm Manageru imaš u Tools opciju Save to Contacts (prije toga možeš sve selektirati da ne odabireš broj po broj). A to je zgodna opcija kojom brojeve sprmaš u mobitelovu Contacts aplikaciju. Jer ne želiš baš svaki put ići u Sim Manager gledati koji broj imaš na SIM kartici.
MDA Compact IV
Ma kužim to sve.....kao prikažu ti se brojevi sa kartice , ti selektiraš koje želiš i snimiš ih u kontakte na telefonu al meni je problem što uopće ne vidim brojeve na kartici u SIM manageru. A brojevi su sigurno na kartici.
Mislim da bi to mogla biti neka fora sa 098 / 091 ?? što mislite ?
thx na pomoći
Isti slučaj kod mene, ustvari ja vidim samo simpa brojeve, ali službu za korisnike, simpa ti i ja idr. što se inače vidi na drugom mobu, na MDA III se ne vidi, ili ne mogu određeno naći.
Bookmarks