Ljudi pogledajte ovo i dajte komentar.
Ja bi probao ali imam dosta novaca na računu pa me prpa
Ak neko ima siću nek proba
http://www.deeplake.com/freecalls/
Ljudi pogledajte ovo i dajte komentar.
Ja bi probao ali imam dosta novaca na računu pa me prpa
Ak neko ima siću nek proba
http://www.deeplake.com/freecalls/
jel to radi i na mobitele da zoves ili ????
dali ovo netko moze da precede na hrvatski ?:
1. From your mobile dial 07744 788 877.
2. At the prompt, dial your international destination number and press #. Remember not to press 'call' again.
3. That's it!
i to su upute...
Lineage 2 user
prevest cu i probati imam broj koji nema para skoro nist.Izvorno postao Celikkk
Don't waste your free cross-network minutes - make free* international phone calls instead!
NE trati svoje besplatne minute unutar mreže - napravi besplatne internacionalne pozive umjesto toga...
po tome to znaci, VIPme korisnici nema sanse da ista rade besplatno vec samo oni koji imaju besplatne minute unutar mreže recimo:
VIP start 0 i VIP plus 0 i VIP extra 0
uključeno u paket 50 tj 100 minuta iskoristivo unutar mreže, a s pozivom na ovaj broj možeš zvati u inozemstvo,ali se to u vipu naplačuje ko da zoveš unutar mreže..nisam isprobao jer mi je to sumnjivo..ako se netko usudi??
1. sa mobitela nazovi 07744 788 877
2. kada automat odgovori svoje (valjda je to to ) otipkaj broj koj zelis nazvati i stisni #. Pokusaj ne stisnuti zvati ponovno.
3. to je to!
E da i jel ide to, tj. jel mozes zvati na mobitele ????
malo riskantno....
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
a mozda opet: cross-network minutes, znaci besplatne minute između mreža, što u HR nitko ne daje,dakle potpuno beskorisna stvar.Izvorno postao Orin
I kad se čita do kraja vidi se da pojedini operator može naplatiti poziv prema 077..... , a nakon isteka besplatnih minuta pozivi se naplaćuju prema važećoj tarifi.
Iako je Hrvatska na popisu zemalja gdje je usluga moguća, bilo bi najbolje provjeriti kod operatora. Da ne bude , nismo znali![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks