jel to radi i na mobitele da zoves ili ????
Ljudi pogledajte ovo i dajte komentar.
Ja bi probao ali imam dosta novaca na računu pa me prpa
Ak neko ima siću nek proba
http://www.deeplake.com/freecalls/
jel to radi i na mobitele da zoves ili ????
dali ovo netko moze da precede na hrvatski ?:
1. From your mobile dial 07744 788 877.
2. At the prompt, dial your international destination number and press #. Remember not to press 'call' again.
3. That's it!
i to su upute...
Lineage 2 user
1. sa mobitela nazovi 07744 788 877
2. kada automat odgovori svoje (valjda je to to ) otipkaj broj koj zelis nazvati i stisni #. Pokusaj ne stisnuti zvati ponovno.
3. to je to!
E da i jel ide to, tj. jel mozes zvati na mobitele ????
prevest cu i probati imam broj koji nema para skoro nist.Izvorno postao Celikkk
Don't waste your free cross-network minutes - make free* international phone calls instead!
NE trati svoje besplatne minute unutar mreže - napravi besplatne internacionalne pozive umjesto toga...
po tome to znaci, VIPme korisnici nema sanse da ista rade besplatno vec samo oni koji imaju besplatne minute unutar mreže recimo:
VIP start 0 i VIP plus 0 i VIP extra 0
uključeno u paket 50 tj 100 minuta iskoristivo unutar mreže, a s pozivom na ovaj broj možeš zvati u inozemstvo,ali se to u vipu naplačuje ko da zoveš unutar mreže..nisam isprobao jer mi je to sumnjivo..ako se netko usudi??
malo riskantno....
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
a mozda opet: cross-network minutes, znaci besplatne minute između mreža, što u HR nitko ne daje,dakle potpuno beskorisna stvar.Izvorno postao Orin
I kad se čita do kraja vidi se da pojedini operator može naplatiti poziv prema 077..... , a nakon isteka besplatnih minuta pozivi se naplaćuju prema važećoj tarifi.
Iako je Hrvatska na popisu zemalja gdje je usluga moguća, bilo bi najbolje provjeriti kod operatora. Da ne bude , nismo znali![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks