No dajte pomagajte!Nisam mislio da nema mp3 player nego da moraš pjesmu otvarati jednu po jednu tako nešto.Molim vas,pomognite.
Pomoć!
![]()
Pozdrav!
Na vas sam naletio jučer tražeći informacije o ovoj mototoroli i mogu vam reći da ste odlični.Zanima me koji bi od ovih modela vi odabrali i zašto?Nešto sam čuo da motorola nema intergrirani mp3 player,a i kamera je slabija,doduše lakše je spajanje na pc.Malo sam čitao forume i to i vidim da svi žele softver na kojem nema vodafona.Možete mi pojasniti zašto jer nisam baš upoznat s tim?
Unaprijed hvala.
No dajte pomagajte!Nisam mislio da nema mp3 player nego da moraš pjesmu otvarati jednu po jednu tako nešto.Molim vas,pomognite.
Pomoć!
![]()
V360 ima proširivu memoriju što je po meni ogroman plus, oba moba imaju BT pa je spajanje s kompom krajnje pojednostavljeno, kamera je malo jača na k700 ali to je uvjetno i nebi trebalo biti presudno kod odabira, mozda više zbog LE diode, koja mrvicu pomaže kod noćnog snimanja s malih udaljenosti. još?
La donna e MOBILE
Da.Molim te.Što je s onim flat kabelom koji se navodno lako potrga i kakav je zvuk na kojemu?
Flat kabel je uglavnom problematičan na samsung mobitelima. Vodafoneovog softwarea (v360v) se može riješiti (upute su na forumu)
AKO je mp3 player isti kao i kod starijih v Motorola, onda ima opciju da se stvori playlista pa je to odgovor na tvoje pitanje, dakle, nemora se otvarati svaka pjesma posebno
Dobro hvala vam,no u čemu je toliki problem s tim vodafone softverom?
Ne znam kak je V360v, ali znam npr. na K700 da je software malo sporiji, da ima ona šugava t-zones tipka, sad ne znam jel razlika i u kameri...
Uglavnom, ako možeš, makni taj Vodafoneov brandiran software i nećeš s time pogriješiti![]()
Bom Chicka WahWah
Na k700 je kamera navodno 1.3 mpx,a na motoroli 0.3 mpx,ali to me ne brine.Još samo nešto.Ako maknem taj vodafone live gubim garanciju ili?
Da, gubiš garanciju
Ne, SE nema MPix kameru nego je to samo softwersko povećanje (koje jednako tako možeš napraviti i u npr. paintu)
Thnx svima,a sad zadnje pitanje(ovaj put za sigurno).Ozet ću motorolu,no samo me nazima da li mogu snimati po toj microsd kartici uz pomoć miniUSB ili trebam kupiti još nešto posebno za to jer mi je onda ta kartica uopće bezveze ako mogu pisati samo po internoj memoriji.
Meni je v360v jadan, snimanje je očajno preskakuje a to me živcira, k700i nije loš ali mu krepa đojstik...
Zadnji uredio Compov : 22-01-2006 u 16:54
Seriously?
sve mozes prebacivati na micro sd karticu kao na npr. e398!
Bookmarks