Mislim da Motorola ni u jednom području nije bolja od SE-a.
koji je bolji? v500 motorola ili k 700 sony ericsson...
Mislim da Motorola ni u jednom području nije bolja od SE-a.
mislim da nema smisla usporedivati jer k700 je u rangu s 6230 pa cak je i bolji od njega, a ti bi trebao znati kaj to znaci jer imas nokiu
ma to nema smisla usporedivati,k700 u svim pogledima
Ma niti se nemože uspoređivati s V600!! K700 je bolji!Poslao: IggXy
Jedino s kojim bi se k700 mogao usporedivati je v600
ma s kojm v600...ma daj molim te,mozda samo po cijeni,i tu isto zaostaje
eto, mate. ako imas 3500kuna onda kupi k700, ako nemas i v500 je za 1500kn odlican mob![]()
meni cak ibolji od t630
o cem pricas iggxy. pa da pitas vrapca na grani k700 ili v500 mislim da znas ko bi sta reko.
ja ne bi kupovo motorolicu sad. ionak je vec isfurana, a i nevolim preklopne. rade pricekat pola godine dok ce k700 bit cijena 2000kn (za bozic) pa ga tad kupit.
tak ce biti garant,ne znam zasto cijena se tako brzo pade..t630 za 1490 kn,pa to je strasno...ali k700 se ne moze usporedivati s motorolom
pa jesi vidio. k700 prije 2mj. 4000kn sad je vec 3300kn. polako se spustamo![]()
pa onda ti kupi motorolu, ja cu bogme k700 i to za 6 mjesecijos mozda i izađe u međuvremenu i novi SE t model pa s memory stick utorom ali vidjet cemo
ima smisla u ovoj filozofiji...Poslao: IggXy
Bolje uzet Motorolicu za 1500 kn nego k700 oba modela ce i tako brzo zastarit pa je bolje dat manje novca
Moja filozofija![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A za cijenu K700 možeš kupiti dva moba s kamerom,a osim toga teško ces prodat k700 za 5 ili 6 mj,tak je meni bilo sa N3650.Usput malo sam gledao po oglasniku po mojem mišljenju bi bilo dobro uzet 7250i jer mu je cijena novom 1300 kn a dobiješ kameru i 4mb,radio...
ma sve štima, ali mene je k700 stvarno oduševio i daleko me više privlači od motorole... no tvoja filozofija itekako stoji...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sam ti uzmi njoku,ja sam je novu u ducanu preko 3 i pol platio,malo previse,ali danas nije na crno uopste skupa,pa ak te nije frka bugova,sam je uzmi..mob je mrak vidjet ces..posebno kad sms pises
kao v500 neće...
Takav mob (k700) ce jos vedno duze vrijeme biti aktualan!
Bookmarks