Takvi kvarovi znaju biti varljivi, naizgled se radi o sitnici, ali je tu sitnicu ponekad teško pronaći. Nisam imao SL65 u rukama, ali Siemens od serije 55 koristi TORX vijke br.5 tako da prvo moraš nabaviti taj TORX.
Da li neko zna u cemu je problem? Naime kad otvaram Siemens SL65 (slajder), telefon se ugasi kad dodje negde otprilike na polovini otvaranja. Kada to isto uradim brzo, ekran samo "trepne" i telefon radi normalno. Moje misljenje je da nema dobar kontakt izmedju pokretnog i nepokretnog dela. Sta vi mislite?
P.S. Ima li ko detaljan opis kako se otvara Siemens SL65, ili neki link... Smatram da kvar nije veliki, pa bih pokusao sam
Takvi kvarovi znaju biti varljivi, naizgled se radi o sitnici, ali je tu sitnicu ponekad teško pronaći. Nisam imao SL65 u rukama, ali Siemens od serije 55 koristi TORX vijke br.5 tako da prvo moraš nabaviti taj TORX.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Od juce je telefon skroz mrtav, tj. sada nece ni da se upali. Problem resen, puko je flat kabl.
Cena:
12e samo flat kabl
18e sa ugradnjom
Za 6e (eura?) ne isplati se gnjaviti sa ugradnjom, pogotovo jer flat kablovi vole puknuti ako se ne pazi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Joj bas me zanima kakav ce ti to flat kabl ubaciti za tu malu lovu![]()
Forumaš godine :)
Možda su cijene u Srbiji jeftinije, a mislim da jesu...baš sam gledao cijene na www.mobilnisvet.com i mobiteli su dosta jeftiniji, pa tako valjda i popravci...
Bom Chicka WahWah
jel zna netko kolko je to kod nas?
Da, jeftnije jesu, ali sigurno nece dobiti original flat!
Forumaš godine :)
Ponekad se pitam, jesam li i ja oupste orginal?![]()
Bookmarks