ne dobi se kabel,kamera je daleko bolja, mob ima svojih mana,ali je šminka,ali ja bi ti savjetovao da radije kupiš d750 za te pare u oglasu 1600kn
generalno gledano ,dal mi se isplati sa motorole e550 (640 * 480 , video recording , ekran 172 * 220 pixela ) prec na d500 ... kolko dode prosjecni NOVI d500 u oglasniku ... jel ima nek eboljke mob zbog kojih ga se ne isplati uzimat ...
kolko zapravo ima iskoristive memorije , dal se dobije kakav kabel il nes za povezivanje s kompom u kompletu , kakva je kvlaiteta napravljenih slika i videa?
sorry ak je ovo vec bilo .
pretrazio sam 3 stranice i nema .![]()
ne dobi se kabel,kamera je daleko bolja, mob ima svojih mana,ali je šminka,ali ja bi ti savjetovao da radije kupiš d750 za te pare u oglasu 1600kn
i dobijes onaj ruzni t-mobile meni.
a hebiga....ja bi radije taj nego d5oo za te pare,ma kakav meni bio
ja sam sa svojim d500 prezadovoljan i jedini mob s kojim ću ga zamjeniti je d600
nemam baš nikakvih prevelikih zamjerki na njega,i definitivno mi je najbolji mob
koji sam do sada imao! grunt nećeš požalit uzmi![]()
samo da je pod garancijom,jer sam cuo da dosta rikavaju.
ma uzo bi novi....
damgol aj iz prve ruke ... al iskreno samo![]()
nedostaci?
@smogovac sta je to d750 ne kuzim ti se ja bas
D750=brandirani T-mobile K750 (izgleda kao sivi W800)
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/6...Ericsson/D750i
preporucujem ti ga jel ga stara ima i skoro je isti kao moj K750
iPhone 5s 16 GB
to ti je GSM mobilni uredjajIzvorno postao Gruntovčan
super daj nemoj mi u šiframa pisat .. vidio sam kak zgleda nije me bas "ocaro" ... gledo sam na gsm areni ... po cem je bolji od d500 sta rece?Izvorno postao imatic
D500 mi je puno .. elegantniji i more fensi.Bas ne pase uz moj novi rideal nevermind.
pa zašto bi te lagaoIzvorno postao Gruntovčan
koristim mob već 10 mjeseci i eto jedino što mi se ne sviđa je da ti
mob nemože istovremeno vibrirat i zvonit(nego prvo 3 puta vibra onda zvonjava solo)
i to kaj se nemogu mijenjat melodije za dojavu poruke osim ovih nekoliko defaultnih
eto znači gotovo ništa ak ti ovo ne smeta!
Isplati li se ili ne? Nakon silnih natpisa o famoznom D500 uzeo ga i ja, i mob me bas nicime nije posebno oduševio. Dizajn je OK, fino crno i elegantno, no slider sistem uvjetuje "debljinu" mobitela koja ne oduševljava. Takodjer je kučište samog mobitela izrazito podložno skidanju boje, tak da nakon par mjeseci aparat izgleda poprilično ofucano.
Sta se softwarea tice, sve pet, brz ne steka i sl. Mp3 player se kao nesto uistinu funkcionalno moze zaboravit jer je fiksna memorija telefona, tak da mu je primarna funkcija zabavljanje ekipe u bircu na kavi tipa "cek da vidis kaj imam", iako dopadljivo izgleda i u kombinaciji sa soundmateom dobro funkcionira (cist zvuk).
Kamera zadovoljava sve moje potrebe, treba znat da je to ipak mob i ne treba ocekivati čuda. Zabavlja velik broj mogučnosti editiranja slika.
Baterija 2-3 dana.
Sve u svemu, pomodan telefon koji se prvenstveno kupuje zbog izgleda, ima sve kaj ti treba, ali ne oduševljava.
Napominjem jos jednom loša kvaliteta plastike i laka na kučištu.
(op.a. nadam se da se nitko nije našao uvrijedjen, ovo je samo moje iskustvo s tim telefonom)
ma kaaaki coece , hvala na iskrenosti , to se cjeni , rjetko nadem ljude koji tak realno priaju o necem kaj su purčejsali..
cek a nemrem kupit vecu mem karticu?
d500 nema memo. d600 ima
Odgovor na početno pitanje: u odnosu na E550, Samsung D500 SE ISPLATI uzeti ako imaš tu mogućnost...svaki mobitel ima prednosti i mana, te niti jedan nije savršen, ali D500 je odličan mobitel i tu nema prigovora![]()
Zadnji uredio cime : 02-01-2006 u 14:30
Bom Chicka WahWah
čini se da cu ipak cekat da d600 pojeftini , svi se zale na neprosirivu memoriju na d500 ..
dok d600 pojeftini, bit ce ti d800 jeftiniji (iako jos nije izasao kod nas, ali vani je pod imenom t809) pa si njega malo pogledaj, iako je to vec druga tema...
ali zasto d500 osim ako si ga bas tako jak zelis, jer to je mob koji je najvljen prije 2 god a vani vec skoro godinu dana? ima puno boljih i ljepsih mob za tu lovu IMO!
d 500 je star mobitel bolje ti je uzmi d600 ili sacekaj jos malo dok se nepojavi d800 ili d820
kao sto rekoh!![]()
Ali i kada dođu D800 i D820 i dalje je D600 bolji...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
i onda ce doc neki novi mob koji ce biti jos bolji i tako unedogled
d600 je i od d800 i od d820 bolji....
Ovisi sta ocekujes i trebas od moba. Ja sam osobno prezadovoljan s D500, memorija mi je ogromna s obzirom da ju koristim samo za fotke. Muzika mi netreba jer imam u autu, al ako ti treba mp3 player nemoj uzet D500! Inace mob mi je odlican, vecinu softverskih propusta su ispravili, jedino sto jos uvijek nema profile zvonjenja sto je po meni neoprostivo...
najbolje ti je da nekupujes nista
Izvorno postao zmija
totalna izmišljotina, a istina je
jedan od mobitela sa najmanjim postotkom kvarova
plišani
?-------------?
Bookmarks