Malo jedno pitanjce - kako često se refresha RSS? Stavio sam si Destkop Sidebar specijalno radi RSSa od Foruma, ali vidim da je refresh malo prerijedak za moj ukus (ja bih svaku minutu).
Malo jedno pitanjce - kako često se refresha RSS? Stavio sam si Destkop Sidebar specijalno radi RSSa od Foruma, ali vidim da je refresh malo prerijedak za moj ukus (ja bih svaku minutu).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
podatak nepoznat, nije konfigurabilan u opcijama. pogledaj specifikacije na www.vbulletin.com
mislim 3 minute.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jel i ostali imaju problem sa rss-om? naime ne ponekad (a u zadnje vrijeme cesto) mi ne dolaze obavjesti o novim temama.
jos nesto ali u vezi dobivanja obavjesti na mejl o odgovoru na topicu, ne dolaze mi cesto.ja napisem nesto dakle posjetim stranicu, netko odgovori a meni ne dodje obavijest o tome. i to vec duze crijeme je tako. kod mene sumnjam da je problem, svi mejlove mi rade i provjeravaju se svaku minutu.
Zadnji uredio flOoKi : 12-12-2005 u 21:22
za RSS nek javi netko tko ga troši za forum.
za mailove - AFAIK, radi uredno, jedino ako ti mejl prelazi kroz neki anti-spam scanner, možda ga on ubije. onaj na T-comu recimo... moraš stavit forumov mail u white listu
anti-spam mi je iskljucen za t-com. jucer sam promjenio e-mail adresu na forumu, par obavjesti o odgovorima sam dobio jucer. danas upalim komp - niti jedna! sad sam 'rucno' isao gledat sve odgovore.
imam jos par e-mail adresa pa cu probat...
Jel posoji još ta RSS? Više ga ne vidim u donjem desnom kutu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
postoji, samo sa FF1.5 nije više u donjem desnom kutu nego je desno od adrese stranice u address baru![]()
Ima nešto o rss-u opisano ovdje. Ne mogu vidjeti kod pošto nemam licencu.
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=69834
Uf vidi stvarno.. Oko sokolovoIzvorno postao zappan
A dali netko prati rss preko Thunderbirda, za adresu sam stavio:
http://cafe.mobil.hr/external.php?type=RSS
i dobijem teme ali ih ne otvara... Gdje griješim..?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hvala hellomoto, ništa spektakularno, malo dodatnih opcija kako malo customizirati broj tema koje RSS vraća i verziju RSS-a i tako.. ništa što smatram prijeko potrebnim.
također, taj plugin je za verziju foruma 3.0.x, tako da ga ne mogu ovdje primijeniti i kad bi se pokazalo da ljudima treba tih par dodatnih opcija.
Bookmarks