Kak to da je t600 skuplji sa samo 10eura u odnosu na t300 koji je tehnološki mnogo naprednije i telefon?!
U NJEMAČKOJ I ITALIJI CIJENA T200 JE 190 EURA, T300 280 EURA , T600 270 EURA.
Kak to da je t600 skuplji sa samo 10eura u odnosu na t300 koji je tehnološki mnogo naprednije i telefon?!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pardon- jeftiniji 10 eura
t600 nije napredniji , isti je kao t66 u menijima i svemu ostalom ,samo što je drukčijeg oblika i nema ekran u boji dok ga t300 ima
Pa Hrc je i rekao da je t300 skuplji. Meni se još najviše sviđa (od ovih modela) T200... Nekako mi se čini kao da je njega najbolje uzeti od svih ovih novih se-a...
:-X Pardon , moja greška. Stvarno neznam zašto je t600 skuplji. Vjerojatno je ista stvar kao kod t66 koji je koštao 3000 kuna samo zato što je bio najlakši i najmanji model a od funkcija je nije imao ništa i čak je imao obični zeleni ekran.
T600 za dva mjeseca neće vrijediti niti 2000 kn... Bar po mom mišljenju jer nema niti jednu funkciju više... (bar tako mislim)
Dobro misliš.Pregazit će ga mobiteli s color ekranom... Poštujte naše znakove! ![]()
![]()
![]()
T600 za dva će mjeseca biti oko 1400 kuna jer im cijena pada velikom brzinom. Inače se uz t200 i t300 u paketu dobije i digitalni fotoaparat a da li će to biti i kod nas pitanje je.
Bookmarks