Čim je nešto rasklimano, mene mi odbilo od kupnje, pa makar to svrstavali pod normalno. Ja ipak ne bih. Ali, ja nisam ti, ne?![]()
Imam par pitanja...
Da li netko zna kakva je kvaliteta 6260? Prvenstveno mislim da li je ekran isti ko i kod Samsunga (ona folija kaj zna popucati i onda crkne ekran) ili drugačiji...
Naime, imam ponudu da mijenjam 6670 za 6260 staru 5mj. sa full opremom i još dobijem 300kn doplate...stvar je u tome kaj je kod ekrana malo raskliman onaj šaraf oko kojeg se okreće ekran, ali rekli su u servisu da to nije ništa neobično...ne znam dali se to isplati uzeti?
Bom Chicka WahWah
Čim je nešto rasklimano, mene mi odbilo od kupnje, pa makar to svrstavali pod normalno. Ja ipak ne bih. Ali, ja nisam ti, ne?![]()
zamjena ,sama po sebi bi se isplatila ....posto neznam o cemu se tu radi (rasklimanost) nemogu ti sugerirat....
Po mojem mislim da ne,ko prvo neznas kak se to rasklimalo,a 6670 je bolji mobitel od 6260........odluka je na tebi......
May the Force be with you!
moje misljenje ne uzimaj nista sto nije tako od pocetka imao sam takva iskustva, i cim se nekaj klima to nije "normalno"
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Znam...nisam se htio mijenjati, jer neću da mi crkne nakon par dana...
Bom Chicka WahWah
phyto, mobs ti je odličan. I te priče o klapanju i rasklimanosti su glupe. Display se rotira u svim smjerovima i normalno je da nije ko candybar. Mobitel je u stvari jako kompaktan i čvrst. Neće ti crknut, budi uvjeren u to. Mislim da nisam previše subjektivan.............
6670 je bolji mob od 6260, ja ne bi mijenjao, slazem se s Lajecom.
Testis unnus, testis nullus!
pogledajte datum...
Bookmarks