Eto Šljaka je javio da mu je riknuo komp tak da ga nebu neko vrijeme na forumu, možda tu i tamo navrati sa mob-adok to ne riješi...
Nemojte raditi nered u Siemensovom forumu jer bu vas 3aTmr dohvatio
p.s. Želimo mu brz oporavakkompjuteru jelte
![]()
Eto Šljaka je javio da mu je riknuo komp tak da ga nebu neko vrijeme na forumu, možda tu i tamo navrati sa mob-adok to ne riješi...
Nemojte raditi nered u Siemensovom forumu jer bu vas 3aTmr dohvatio
p.s. Želimo mu brz oporavakkompjuteru jelte
![]()
Brzo ce to Sljaka...
On uvijek ima neke "Sam svoj majstor" casopise iz 70 - ih,i uvijek u njima nadje neke korisne savjete...samo dok stigne malo "baciti oko" na tu svoju kolekciju, skrpati ce on taj komp i evo ga opet!
Kako gog rece, brz oporavak (za komp mislim)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
A *ebiga život je takav čupav i dlakav...Izvorno postao gog
Zadnji uredio Compov : 16-12-2005 u 11:40
Seriously?
Očito treba pod hitno poradit na "mobile" verziji cafe.mobila iz dva razloga:
1. Da se Šljaka a bogami i onaj ko oće može spojit preko moba kad mu crkne komp
2. Onda bi "mobil" dobio puni značaj riječi, mislim "mobil" a nije "mobile" - sukob logike![]()
pa spoji se on,čak i smajlije šalje![]()
Ma spojim se i ja, preko moba, preko PDA, ali dobijem mlade dok se kompletna stranica učita.
Šljaka, jel i ti dobiješ mlade?![]()
.....evo javio se preko ICQ veli da ima puno posla i da će se javit kad stigne!Izvorno postao Drug Mile
evo vic je poslal!![]()
Pita mali Ivica tatu:
-Koja je razlika izmedju zene i muskarca?
Stari kaze:
-Jel vidis koji broj cipele nosim ja,a koji mama?
-Vidim
-E pa medju nogama je razlik
Haaaaa haaaaaa!. Pa taj vic je iz doba kad je Šljaka bio u osnovnojIzvorno postao lili
![]()
Jos je i stariji
Pozdrav ekipi,sa C75. Nadam se da se uskoro vidimo na "normalan" nacin
...hebiga, tak je to, kad te krene... što brži popravak kompa, "sljaka"...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks