Vrlo dobro za početak! Bitno da je krenulo!
Samo ne vidi se slika od MT 50. Provjeri dal ti je u istom folderu kao i index stranica. I narihtaj si da ti se linkovi otvaraju u nove prozore.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Samo ne vidi se slika od MT 50. Provjeri dal ti je u istom folderu kao i index stranica. I narihtaj si da ti se linkovi otvaraju u nove prozore.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobri su ti oni linkovi:
-Sezam-Picika
-Još jednom Sezam-Picika
Super su te stranice![]()
Forumaš godine :)
Dobro je, dobro!! Samo tako nastavi...
Jedino se slika ne vidi i eto baš na mom linku greška, iza www si stavio zarez (,) umjesto točke (.)
dobro je što si stavio opis ubijenog mob., to najčešće ljudima i treba.
maraschino - PTICICA
ok je stranica, jednostavna, bas zato i je super
Bravo Šljaka!![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
URL slike je: file:///D:/Documents%20and%20Settings/Tone/My%20Documents/My%20Pictures/GSM%20pictures/Siemens/sieMT50.jpgPoslao: whiteboy
Samo ne vidi se slika od MT 50. Provjeri dal ti je u istom folderu kao i index stranica. I narihtaj si da ti se linkovi otvaraju u nove prozore.![]()
Slika se učitava sa Šljakinog hard diska tako da sliku vidi samo on i nitko drugi
To je ona primjedba koju sam već dao ali Šljaka nije htio uvažiti :-X
Vidim da sada piše "Sve primjedbe, prijedloge i pitanja uputite..." pa sada valjda smijem zanovijetati
Rješenje:
otvoriti index.htm u Notepadu i izbrisati
file:///D:/Documents%20and%20Settings/Tone/My%20Documents/My%20Pictures/GSM%20pictures/Siemens/
Zadnji uredio el.gambo : 01-07-2003 u 12:21
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Za sliku znam, ali ju još nisam uploadal,pa se malo strpite. OK.
Zadnji uredio Sljaka : 01-07-2003 u 22:31
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks