Meni je banner simpatičan. I nema razloga zašto ne bi mogao otvoriti ovakvu temu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da super je,svaka ti dala
,mogli bi ga i na ovu stranicu postavit ono kao kreativnost clanova
![]()
pa ne kaem da je forum ružan ali banner je cool
sve ostaje ne zappanu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
odlično samo ovo je trebalo u M#F#O ali nema veze super svaka čast
Drago mi da vam se sviđa![]()
Seriously?
Ne želim biti jedini koji ce dati negativan komentar, ali banner je malo mutan
Izvorno postao BmwMPower
Probaj uzet krpu pa obrisat ekranŠala,Imaš pravo, budem to riješio
Seriously?
ali meni je dosta "socijalan" (ne tvoj specificno, nego opcenito od cafe.mobila) u odnosu na bannere kakvi danas postoje... ili to iz nekog razloga mora bit bas tako?
Meni je banner od cafea savršeno osmišljen samo da je animiran bio bi najbolji. Sviđa mi se što je logo u crno-bijelim tonovima baš super meni se sviđa.Izvorno postao igl
Je da kad bi ja radio po svome bio bi drugačiji.
Zadnji uredio Compov : 06-12-2005 u 22:31
Seriously?
@compov - cool, nice, hvala... kome se sviđa, može ga stavit na svoj sajt i povuć link na nas, hvala
što se nekakvog korištenja s naše strane tiče, pretežak je i nestandardnih je dimenzija, a osim toga ne radimo reklamne banner kampanje koliko ja znam za forum baš nešto, možda i ništa. ne bih znao, s bannerima se ne bavim ja nego joker...
Izvorno postao zappan
Ma ja nisam zadovoljan ovaj veći je mogao puno bolje izgledati, a ne izgleda jer sam samo ovaj manji povećao. Da sam radio iz početka bio bi superTešak je zato što ima ovaj fade efekt, da nema bio bi poprilično lagan, čak duplo lakši... Ali hvala na podršci to mi puno znači, i to još od zappana
![]()
Seriously?
meni je isto fora banner, kao sto je zappan rekao malo je prevelik, do 15k je uobicajeno za dimanziju 468x60 pixela, neki su i malo veci ali onako se pokusava da bude
sadasnji banner od foruma je malo stariji pa ti zato tako izgleda
inace neznam jesi radio sta u flashu, ali takav banner bi u njemu napravljen mogao biti manji od 10k
na mobilovom sajtu se koriste samo banneri 468x60 i ponekad 125x125
ak bu neki fora banner tih dimenzija (i ne pre tezak) rado cu ga staviti
jos jednom pohvale za inicijativu![]()
Izvorno postao joker
Vjeruj mi budem ja napravio novi jebeno-dobar banner i sigurno ćeš ga staviti![]()
Seriously?
Bookmarks