dakle,forumaši koji bi mi mob preporučili do 3000kn na crno....?na temelju vaših iskustava...n80 nemam strpljnja čekati....n70,d600?ili pak nešto treće...hvala
![]()
dakle,forumaši koji bi mi mob preporučili do 3000kn na crno....?na temelju vaših iskustava...n80 nemam strpljnja čekati....n70,d600?ili pak nešto treće...hvala
![]()
Evo, kao relativno iskusni korisnik N70 toplo ti ju preporučujem. Mislim da ima na www.oglasnik.hr za cca 3000,00 kuna.
D600 je isto dobar mob ako ti ne reba Symbian, više "šminkerski" ali ok, stvar ukusa, za njega nisam gledao cijene.
EDIT: Do nove godine trebala bi se pojavit i Nokia 6280. Cijena na crno, možda malko iznad 3000,00 I guess.
n70 bi se i za 2800 mogla nabaviti...a d600,mogu i za 2400 za got.
ima li n70,kakvu boljku?
Ha čuj, ima ko i svi drugi. Ništa zbog čega sam bih zažalio što sam je kupio. Onako najveća zamjerka je što nakon mjesec dana poklopac kamere počne škripat. Za svaki slučaj pogledaj malo ođe http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14694
da to sam čuo,i to bi gadno iritiralo....
a kakav ti je samsung i300?ali brijem da ga još dosta neće kod nas biti
to je zvijer,samo je treba docekati.![]()
ma tko će čekati...mark mi je ono okretajuće dugme![]()
Imaš K750i? Ja ne bi mjenjao za ništa što se trenutno može kupiti. Kad već imaš takav mob, 3000 kn 'viška' se može pametnije potrošiti.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma to sam davno prodao(mijenjam svako malo,pa prijelazne mobove ne pišem)....imam sharp i još par niskobuđetnih...za sad mi je n70 ili d600...
Ja nisam jedan od 'symbian zaluđenih' usera, pa bi izabrao D600. No on je lošiji i od K750i u nekim stvarima.
Meni je konkretno bitno kod moba da me ne opterečuje veličinom, bar ne previše, a ova nokia je bome velika.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
n70,uopće nije velik mob,po mojim standardima...k750 mi je jed. bio dosadan i d500 mi je bio ugodniji za koristiti od njega,dodouše ne bolji mob...ali sa d600 bi stvari mogle sjesti na svoje mjesto....
A i lijepši je daleko od Nokie, bar meni... još da ima auto-fokus...![]()
eeeeeeee.fora mi je kaj se s telkom može spojiti...i sve to,prezentacije,video gledat,koji je duplo bolji neg na k750,a isti kao na n70
To sa spajanjem na TV je stvarmo zanimljivo. Mada meni ne bi bilo uvjet za kupnju, ali svrstavam tu opciju na visoko mjesto na listi želja. Pitanje samo koliko je izvedivo i upotrebljivo u praksi.
ja mislim da se treba svakako odluciti za n70... buduci da nemas namjeru cekati n80..
joj,vidio sam tu n70 danas i mob je predobar...predobar...samo me briji dal srvarno jako počnje ono kvrcati iza....?
vjeruj mi dosta... al dobro..
Probaću sutra s WD-om, pa javim.![]()
@ smogovac
Nokija n70 je dobar mobitel, ali ima malu rezoluciju. Sada dolazi vrijeme kada ce ti mobiteli sa 176*208 pixela postati stari.
Uzmi nokiju n90, je malo skuplji od n70 ali ima znatno bolji ekran.
ma mogao bi i toga,ali nema vibru,spor je...a ne znam kaj da radim...fakat ne znam
to i nije neki problem.
n90 mi je ipak malo preskupi....teško da ga ispo 3300,3400 nađem....
ako trebaas neke zahtjevnije organizacijske funkcije i multimediju, bolje ti je uzeti pda, a mob treba biti malen, lagan i jednostavan za koristenje.
e imam jedno pitanje...imam pretplatu na t-mobile,i kaj znači ono produljenje pretplate?dal meni pretplata mora izači da ja mogu nju produžiti , i kupiti mob po jeftinijoj cijeni..naime mda compact mi je za oko zapeo,dali netko zna gdje ga ima najpovoljnije...?
Bookmarks