http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=67812
Ali meni na N70 ne radi.![]()
![]()
![]()
Evo kako izgleda ekran
![]()
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=67812
Ali meni na N70 ne radi.![]()
![]()
![]()
Evo kako izgleda ekran
![]()
rtl je moguče streamat od 17:45-21.00
in youre face tele 2![]()
Ovo može biti samo pošalica, jel?Izvorno postao sodom
Isprobao sam i radi savršeno, samo što na GPRS-u treba imati barem 4/7 signala da bi radilo bez problema što je meni kod kuće i mali problemčić (2-3 crtice).
btw. Vidio sam i ja da je od 17:45 do 21, ali zanimam me zašto samo u tom razdoblju?
Čekaj čekaj. Jel to govoriš o GPRS-u (EDGE) ili mob mora biti spojen na UMTS?Izvorno postao Dark
misliš na prvi ili drugi red
ma jasno,tko bi zdrav bio protiv razvitka za boljitak![]()
Pa, koliko košta ta usluga, odnosno prijenos?
besplatna do 20.11
U promotivnom razdoblju do 20. studenog korisnici mogu besplatno skinuti tri pjesme među njih čak 11.000 ponuđenih, a najzanimljivije je to što Vodafone Live! 3G portal donosi i mogućnost gledanja TV programa u živo, na mobitelu.
Sve je to super, ali što kasnije? Koliko misle onda naplaćivati? Postoji li već sad kakav cjenik? Pretpostavljam da će cijene biti.... oho-ho.
Cjena ostalih mp3-ca je 13,91kn, pa ako se usporedi sa polifonim melodijama i slikama, to je sića![]()
evo upravo gledam RTL. a i nema se baš šta za vidjeti. BB i stupidna HR sapunica.
dobar grah daleko se čuje
A što se na RTL-u inače ima za vidjeti, osim pokojeg filma tu i tamo?
jel ga gledaš besplatno ili?..jel live streaming je od 17:45 do 21:45 (produžili su malo)Izvorno postao KaKaV NeReD
pa besplatan je koliko znam.
ČEk, nije mi jesno: samo 3G ili GPRS?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma svejedno je. prijenos podataka je besplatan ako streamaš. a sad dragom bogu svejedno dal je to prek GPRSa Edgea ili UMTSa. ako nije UMTS sumnjam da će stream izgledati kak spada.
mislio sam kako možeš sada gledat rtl kad na vipovu potralu nije "prijenos"
pa eto vidi se. ali mi je sada pred par minuta zveknuo UMTS pa se sve cima
snimljeno prije 5 minuta http://web.vip.hr/vodafone.vip/RTLstream.3gp
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 21-10-2005 u 15:02
Hmmmm... a adresica?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ide i preko GPRS-a, ali signal miora biti super. Preko EDGE-a jednostavno super radi. Preko UMTS-a nisam probao. Još jedna stvar za one koji nemaju UMTS signal, naime, kada želim gledati TV (više>audio i video ili isprobaj...>)mi piše da nisam u području pokrivenosti, ali ako idete na ikonu 3G, pa onda na TV uzivo, onda radi.
pa i nije bas da na GPRSu radi ovisno da ti je signal super. Trebas bit sa sva 4 slota na GPRSu da bi se nesto desilo. Neznam kako si skuzio razliku izmedu EDGEa i GPRSa kad na telefonu nema nikakve indikacije. Čisto sumnjam da se moze streamat sa 60ak kbita, ali je 200tinjak već druga prica.
Razliku sam primjeto tako što mi je u ČK u 16min kod streamanja skinulo 12MB, a kod kuće mi je trebalo nekoliko minuta da skinem mp3, a slika na TV-u je dosta lošija.
kad ce t-mobile uvest nest ovakvo
Zar u okolići Ivanića ima UMTS signala?
ne. ali kao sto rekose moze i preko edgea, a sva sreca da i to imamIzvorno postao frish-KI
Bookmarks