Pa ako ti nije problem tih 200Kn kupi Nokiu, to je pravo poslovno aparat
evo ovak stoje stvari: nudi mi lik mob, koji je on kupio u europatradeu prije 5mj. ima još garancije mislim preko godine dana, cijena 1500kn
da li se to isplati????????
gledam dodat još 200kn pa kupim nokiu 6230i; šta vi mislite
Pa ako ti nije problem tih 200Kn kupi Nokiu, to je pravo poslovno aparat
ma da al to je nokia u oglasniku po toj cijeni. a ovak imam garanciju u europatradeu
A ova iz oglasnika nema garnaciju???
ma to kaj ovi šverceri daju garanciju nije baš nekaj
Osobno smatram kako niti D500 nije funkcijama nesto zaostao za navedenom Nokiom. Dapace, nekako mi je elegantniji i privlacniji model od Nokie (njen izuzetno mali display je svakako razlog radi kojega je nebi uzeo).
Ako je u cijelu pricu ukljuceno jos oko 7 mjeseci garancija za Samsung, te je sa njim trenutno sve u redu, mislim da nema razloga zasto ga ne bi uzeo.
Da ja biram izmedju dva navedena za tu cijenu definitivno bi uzeo D500.
Evo i link pa baci oko malo:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...7&idPhone1=900
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
iz osobnog iskustva (imam samsung a imao do sad samo nokie), i mozda iz nostalgije, radije bi izabrao njoku. ako bas moram usporedjivat samsung i nokiu, sto se funkcija tice->nokia, ali dizajn je 100po100 na strani samsunga...
Bookmarks