Imam jednu pjesmu koja je u monu, tj. radi samo jedan zvucnik. Mene zanima jel se moze sloziti da je pjesma u stereo, s nekim konverterom ili cime vec. Probao sam s par programa ali bezuspjesno
Imam jednu pjesmu koja je u monu, tj. radi samo jedan zvucnik. Mene zanima jel se moze sloziti da je pjesma u stereo, s nekim konverterom ili cime vec. Probao sam s par programa ali bezuspjesno
svaki konverter nudi tu mogučnost...ali jesi li razmišljo da ti možda mob slučajno ima samo jedan zvučnik?![]()
After all...
pa mono pjesma se mora automatski čut na oba zvučnika. :/
probaj konvertirat s nerom, tamo imaš profil "dual mono"
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nije mislio na MONO tehniku na dva zvucnika nego...
tj. radi samo jedan zvucnik.
dobar grah daleko se čuje
ovako...ugooglaj nešto od ovoga...
Super converter < moja preporuka za muziku i filmove
iTunes
Windows media player 10 ili 11
Nero burning rom ima opciju encode tracks gore na EXTRACTS
(...) i tako dalje
After all...
ja bi to rjesio recimo u nekim drugim programima gdje se moze kopirati lijevi audio kanal u desni i obratno.
Ima ih dosta takvih ali je pitanje da li se isplati traziti prog radi toga.
dobar grah daleko se čuje
ja mislim da iako je mono da mora svirat na obadva zvučnika, samo što će obadva zvučnika svirat isto
Ako svira samo jedan zvučnik onda se ni u kom slučaju ne radio o MONO zapisu. Pretpostavka je da je zvučnik ispravan. Može se raditi o oštećenom STEREO zapisu ili o namjernom korištenja samo jednog kanala. U oba slučaja nedostaje jedna komponenta STEREO zapisa i jedini način da rade oba zvučnika je kopiranje postojećeg kanala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ili je mozda u winampu ili sta vec koristi, stavio da ne bude zvuk centriran nego usmjeren na jedan zvucnik...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Sve je dobro podeseno, nisam bas takav tumplek, budem se sad malo igral s programom
EDIT:
Ja sam sprobavao sad i uspio sam da sviraju oba zvucnika, ali je sada ovaj jedan slabiji i neznam kako ga pojacati.
ovo je ta pjesma pa ako bi ju netko htio napraviti da sviraju obadva zvucnika bio bi jako zahvalan
Zadnji uredio FatalERROR : 01-05-2007 u 11:09
pjesma ti je tak snimana, desni kanal je prigušen. Prekodiraj u mono s nerom
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Uspio sam, nakon sto sam otvorio pjesmu otisao sam na tools -> stereo procesor i ono sto je bilo na nula stavio na 100% i sad je onak kak treba.Hvala svima na pomoci
Bookmarks