Moram priznati da nisam upoznat s akcijom 'Probaj me!' ???
Unutar ove promocije VIPnet će nagraditi svaku obnovu VIPme računa Probne SIM kartice sa 50% extra kuna na VIPme računu, kako slijedi:
VIPme bon 35 kn - dodatnih 17,5 kn na VIPme račun
VIPme bon 100 kn - dodatnih 50 kn na VIPme račun
VIPme bon 150 kn - dodatnih 75 kn na VIPme račun
VIPme bon 200 kn - dodatnih 100 kn na VIPme račun
Dodatne kune bit će pridodane VIPme računu najkasnije u roku od 24 sata od trenutka obnove VIPme računa VIPme bonom, o čemu će korisnik bit obaviješten putem VIP.sms poruke.
Pravo sudjelovanja u Promociji imaju korisnici koji su unutar akcije Probaj me! dobili Probnu SIM karticu, te su istu Probnu SIM karticu počeli koristiti zaključno sa 31.10.2005
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Moram priznati da nisam upoznat s akcijom 'Probaj me!' ???
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
koja glupa fora. U svakom slucaju za vlasnike probnih kartica super!!! A nas druge koji smo kupili karticu i obnavljamo redovito vec ''sto gladnih'' godina nista!! To i je VIPov problem sto hvata nove korisnike a lagano gubi stare!!
to je ona hrpa brojeva koje su djelili studošima (nekim)
dobar grah daleko se čuje
...ma to nije istina, ma ne mogu vjerovat.. i kolko dugo to traje, ta promocija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
do 31.12.2005
Strava......
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
totalno neshvatljiv potez...
slažem se s jdabic1, pohlepa za novim, kojih je zbilja sve manje, jer nastaje zasičenost, pa ljudi sad uzimaju samo više od jednog broja, ugrožava im zadržavanje stalnih i starih korisnika koji se zbilja mogu osjećat zanemareni
pa kak mi se cini, bolje mi je imam taj novi br vec jedan stari..a imam ih oba, tak da si kontam ne znam sta iskemijat.
Simptomaticno mi je to da kod ostalih providera usluga mobilne telefonije "stari" clanovi uvijek imaju vise pogodnosti pri biranju tarifa ili kupnji aparata po povoljnijim tarifama, dakle opcenito su u boljoj poziciji od novih ili tek pridoslih korisnika.
Jedino je u VIP povoljnije doci, dakle u startu ste u boljoj poziciji, a kada jednom potpisete na 12 ili ne dak boze 24 mjeseca, zaboravite pogodnosti, akcije i promocije, jer se one sigurno ne odnose na vas!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
simpatično je i to da si zaboravio sustave nagrađivanja kot Tmobalja i Vipa tipa BOnus čiji se iznos povečava s vremenom koje koristiš broj isto tako pogodnosti za kupovinu mobilnog telefona za pretplatnike. Nije nešto ali ipak postoji.
Isto tako vrlo vjerojatno postoji i segmantacija korisnika prema potrošnji. i u običnoj birtij gost koji malo više troši svaki dan ima neke privilegije i drugačije se odnose prema njemu.
Činjenica je da su Tmobile i VIP firme koje posluju zbog dobitka i bore se za nove i stare korisnike na razne načine. E sad svidjelo se to drugima ili ne oni će tako i nastaviti. Malo mi je nejasan ovaj pristup "zašto bi oni imali a ja ne". Evo sad je došao treči sa odličnim cijenama pa ajmo svi trk knjemu.
čovjek je napisao simptomatično...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Jednostavno je stvar u tome da sad postoji mislim 20000 tih probaj me kartica, a vjerojatno su ovi primjetili da ih ljudi baš i nekoriste ili ako ih koriste ovim žele zadržati iste.
opet jadan potez vip-a!![]()
A ja imam tu novu karticu i aktivirana je u roku, sad nadoplatim 100 - a dobijem 50, na tele2 imam 135kn, a na simpi 35kn. Najbolje je koristit ponešto od svakoga - u Vipa 0kn, u Simpe Fajforit, a Tele2 (best choice) je univerzalan!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
da sam sto je problem kad ti pocnu isticati racuni..sve to opet nadoplacivati.
Bookmarks