Lijepo od tebe![]()
Dragi kolege forumaši,
na ovom sam se mjestu prvenstveno htio zahvaliti na lijepim riječima.
Javio bih se ja i na anketu i progovorio koju Zappan, ali sam tek sad vidio temu (i još sam se ja pitao po kojoj se to proceduri biraju moderatori)
Ne bih otvarao posebnu temu, ali kad sam vidio riječi pohvala osjećam potrebu zahvaliti se svima. Činim to na ovom mjestu budući ima forumaša s raznih podforuma. Zahvaljujem se dmiju, Sodomu, Bimbi, Skywardu, Betmenku, te gogiju, XTTXu, imaticu, Eminemu, Sljaki, Darku, whiteboyu, Inovatoru, BlueDevilu, kinfi, comi_zgb i ostalima.
Prihvaćam dužnosti i mogu reći da ću se trudit i dalje. Otvoren sam za sve prijedloge i pokude.
U nadi za još puno informativnih PDA#Smartphones i ostalih postova,
još vas jednom sve lijepo pozdravljam,
Mach1
MDA Compact IV
Lijepo od tebe![]()
Bom Chicka WahWah
Sretno, širi znanje i budi pravedne ruke. Ili prsta.
Svaka cast, samo nastavi s dobrim radom![]()
iPhone 5s 16 GB
Điz , samo se jos nemojte i raspekmezit ... pa nije djete dobio
pozdraVW, ocekujemo dobru suradnju!
sretno ti bilo s vođenjem podforuma
zzop.
Sretno i jos puno kvalitetnih postova ti zelim
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks