Evo ako ste citali moje prjasnje threadove vezane uz adsl,morate da ste skuzili da ja nikako nemam srece pa ni sada!
U threadu "signal" sam opisao kako mi nestaje signala svako toliko,a u threadu prije toga sam opisao kako su mi za promjenu brzine trebala 25 dana.
Evo sad sam bio prijavio kvar za taj signal,dodje tip i kaze da je to greska na usb modemima i zamjeni mi usb sa lan modemom,sve je to ok,.Inace imam 1.5mbps i nekuzim zasto mi sada za lan modemom ima problema sa skidanjem filova.Brzina mi pocne naglo padati i dodje negdje do 20kb/s.A trebalo bi da se skida na 160kb/s konstantno,dok kada igram igru sve je ok-nemam poteskoca sa pingom niti laggom.Neznam stvarno u cemu je problem,instalirao sam drivere za taj novi lan modem - siemens adsl C-010-I.Btw kada se spojim na internet prikaze mi da mi se spojio na 100mbps-ja gledam wauu,ali kada ono sporije od 384kbita.Da jos naglasim da imam sp2 ali mislim da to nebi trebalo utjecat na brzinu.Local area connection mi je firewalled kao i sve na pc-u
,ako netko zna bio bih mu jako zahvalan da mi pokusa pomoc,jer t-com je bio vec 3 puta kod mene i stvarno mi je vec dosta da ih zovem.Jedva cekam da taj prokleti tele2 ponudi taj adsl,ali mislim da cu se nacekat
![]()

.Da jos naglasim da imam sp2 ali mislim da to nebi trebalo utjecat na brzinu.Local area connection mi je firewalled kao i sve na pc-u
,ako netko zna bio bih mu jako zahvalan da mi pokusa pomoc,jer t-com je bio vec 3 puta kod mene i stvarno mi je vec dosta da ih zovem.Jedva cekam da taj prokleti tele2 ponudi taj adsl,ali mislim da cu se nacekat
Odgovori uz citat
,ovo vm mreze sta nije to isto preko t-coma,a sta h1 ce ici preko t-comu ili?

Bookmarks