pozdrav ekipi
rovao sam po forumu , ali nisam saznao sve šta me zanima.
treba mi aparat za slikanje interijera nekretnina i najviše plovila. Do sada sam slikao sa različitim 'idiotima' , ali u kabinama nemogu postizat ono što želim i odlučio sam se za ulazak u SLR.
To je na neki način pro bavljenjem fotografijom jer mi treba kvalitetna slika proizvoda koji želim čim bolje prodat ...
puno čitam po forumima i savjetovao sam se sa prijateljima koji se bave fotografijom više od mene te sam odlučio sa nižim cijenovnim razredom aparata i odabir je pao na canona(koriste ga svi u mojoj okolini) i to 400D ili 1000D . 1000D mi je bliži jer je lakši i ima Live View (koliko sam skužio to je opcija kada se može preko LCD gledat tj. slikat) šta mi je za kabine jako bitno i objektiv Sigma 10-20
Imam mogućnost dopeljat objektiv iz amerike (tijelo bih uzeo ovdje slične cijene) ali smutila me recenzija objektiva na forumu u vezi reklamacija objektiva tj. tvorničkih greški, i slikanja u tamnim prostorijam, pa mi treba savjet dali uopće gledam u dobrom smjeru... i možda bitno slikam sve iz ruke inače gubim previše vremena
hvala

Odgovori uz citat
Bookmarks