hm to i mene zanima! i ja namjeravam kupit to sranje već pola godine i nikako da namjenim lovu baš za to! uvik ju negdje potrošim. al baš me zanima šta da kupim jer baš zadnje vrijeme ne pratim tržište HW-a. pa eto ljudi preporučite nam!
planiram kupiti novu przilicu pa me zanima koja je po vama trenutno najbolja dvd przilica na trzistu s obzirom na cijenu i kvalitetu? cuo sam da su pioneer najbolji? al koji model?
hm to i mene zanima! i ja namjeravam kupit to sranje već pola godine i nikako da namjenim lovu baš za to! uvik ju negdje potrošim. al baš me zanima šta da kupim jer baš zadnje vrijeme ne pratim tržište HW-a. pa eto ljudi preporučite nam!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Em jesi ti mislio na ovo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14289 ili ??
...hvala, na to sam mislio... obrisao sam svoj post...Izvorno postao Hacker
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pioneer Dvr-110dbk
zzop.
stvarno mislim da vise nema najbolje ja imam vec trecu i sa prvom sam bio najzadovoljniji..redom su bile lite on neznam vise koji je to bio model uglavnom snimanje 8x (trebalo je bit) kupljen pred godinu i pol pa onda pioneer 109 pa sada 110.Izvorno postao XTTX
Lite On mi zamijenili u garanciji jer je grebao dvd i cd i nije htio snimat na 8 puta iako je tako bio deklariran dali mi jos vece zlo pioneera 109 katastrofalno je citao kao da je nepismen i na kraju je riknuo uopce nije prepoznavao dvd..sad sam dobio pred max mjesec dana 110 i za sada radi dobro citanje zadovoljavajuce snimanje takodje!! Mehanizam ladice mi je bio supoer na Lite On-u i citanje sam da nije grebo sve bi bilo 5. (al nemres imat sve)
vjerujem da sa ovim odgovorom nisam pomogao nego samo odmogao al to su stvarne cinjenice! Uzmi po meni teac-a mislim da bi on trebao bit dobar!!
Ja imam Sony dvd pržilicu i nisam baš zadovoljan.Znaci preporucujete Pionira?
frend mi ima teac dvd pržilicu i nije zadovoljan njome.svi mi kažu da je pioneer dobarIzvorno postao jdabic1
zzop.
...imao je Pioneer problema kod serije DVR-109, jer moja je otišla, mislim nije htjela snimat DVD-e, pa sad očekujem u zamjenu 110... budemo onda vidjeli...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam ima p 107 i radila je savrseno, no prordao sam ju sa kompom...sada imam 109 i isto tako radi bez problema...jedino bi volio da ladica ne izlece tako naglo![]()
RoBee
Bookmarks