mpx200 mora hardverski podrzavati BT, a ona to nema.Izvorno postao ttperic
Što mislite, da li je moguće ugradit u MPx200 SD wifi karticu i da možemo surfati preko wifi mreže...
Provjerio sam...utor podržava SDIO, ali još uvijek ostaje pitanje instalacije i podržanosti na smartphone platformi i konfiguraciji u samom OS-u.
Drugi dio...a Bluetooth...jel i to podržano, jer sam vidio u Windows direktoriju neke datoteke (bthbond.exe) koje me asociraju da WM2003 podržava Bluetooth, samo je mislim stvar Motorole i činjenice da treba upravljačke programe.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
mpx200 mora hardverski podrzavati BT, a ona to nema.Izvorno postao ttperic
Ma nisi me skuzio. Ja znam da mpx200 ne podrzava bluetooth, nego me zanimalo kakva su iskustva sa onom sd karticom koja dodaje bluetooth funkcionalnost. Isto i za wifi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Vidio sam na nekom forumu lika kak uvjerava ekipu da je moguce ubaciti SDIO(wi-fi), a za BT nemam pojma... valjda ak sljaka wi-fi sljaka i BT preko kartice... ak netko provjeri neka javi, fakat me zanima...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
ova je tema već dvaput vučena. dakle u mpx 200 se dotična kartica može ugurati ali ona nema funkcionalnost tj. podršku od strane uređaja.
Kako to mislis podrsku? Ako prepoznaje karticu u cemu je problem? Kakva podrska, softverska, hardverska, kakva? Zar na WM2003 nema wi-fi podrske? A hardverski dio odradjuje vec prepoznavanjem kartice...
Daj linkove od tih tema gdje se je raspravljalo o tome.
Imaš gore u traci jesnu stršnu opciju "pretraživanje" pa provaj ako još postoje.Izvorno postao Pharcyde
uglavnom, vezano uz tvoja pitanja odgovor bi bio, zaboravi/nemože/neradi![]()
whatever...
Bookmarks