Skinut možeš, al vratit ne možeš.
Da li mogu nekako skinuti dolje softvare od vodafona, pa sa swupom staviti debrandiran, pa da mogu vratiti vodafone, ako zatreba za garanciju?
Skinut možeš, al vratit ne možeš.
to i mene zanima, znaci fubu se moze iscitati (vklayem pretpostavljam), ali se nemoze aparat nanovo flashati sa njime?Izvorno postao domy_os
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Možeš ga ponovo vratitit, ali moraš u opcijama V-klay podesiti da ti flasha bootcore sekciju. Isto tako kad isčitavaš FUBU moraš isčitati bootcore.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kad ocu iscitati flash ili nesto javi mi poruku "A hardware I/O error was reported while accessing COM1 - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin"Izvorno postao Sljaka
Jel znas mozda znas u cemu bi mogao biti problem?
to ti je zato sto nemas test point, odnosno nisi napravio loader za V_KLay...
to mozes napraviti sa px65 v4 i uz pomoc recimo papuautils-a ili smeltera...
p.s. mozda ti i kabel ne pase...
maraschino - PTICICA
...inače, to možeš radit sa kabelima: DCA-510 (USB) i DCA-500 (serial)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisam napravio loader, a jel se moze bez test pointa?Izvorno postao 3aTmr
i jel mozes objasniti ukratko kako se napravi loader, ubacio sam px65 v4 i pokrenuo ga, i on trazi sad nesto preko kabla, i kaj bi sad trebao s papuom nesto?
ako napravis loader za V_Klay onda ti ne treba TP...
ubacis px65 v4 i pricekas da ti izracuna ESN i HASH (to ti traje od 10-40 minuta)...
Nakon toga pokrenes recimo Smelter i potrazis funkciju calc. boot keys...
Ili odes u Papua i imas tamo negdje tab V_Klay, pa VKD patch za verziju koju imas...
maraschino - PTICICA
p.s. DCA500 ti onda treba biti neoriginalni i nikako originalni (osim ako ga ne modificiras)...
maraschino - PTICICA
nasao sam esn i hash:Izvorno postao 3aTmr
imei 354926001738820
hash 53F0-A6E0-C33A-7CB7-884F-D356-DB4A-A253
esn D41B-E1A8
kad to upisem u papuu i odem na calaculate skey and bkey, on kalkulira, i na kraju mi kaze Key not found ! probao sam papuu v0.6.1. i v.0.3.8d
a na smetleru mogu otvoriti samo neki calc166, i tam ne znam kak da upisem?![]()
ne calc166, nego odes u Alati/Izracunaj boot-keys...
ako ne ide tako, pokusaj sa V_Code2VKD
maraschino - PTICICA
Bookmarks