1. - kak se može blokirat ak je ugašenIzvorno postao Ivy_80
2. - pa ne bih rekao:
- Memory
- Internal memory 80 MB
- Expansion slot Memory Stick Micro (M2)
i katastrofa je!!
Imam ga 10 dana al vec je razocarao na puno polja.
Baterija-katastrofa, traje 1 dan s tim da samo pricas i saljes poruke.
Stalno se nesto blokira.
Sat namjestis i on ti se sam prebaci na neko drugo vrijeme pa ti pobrka cijeli kalendar.
Kad ga hoces puniti ugasenog blokira se.
Jako jako mala memorija za tu vrstu telefona.
Nema kameru ali to sam znala kad sam ga kupila.
Da valja i da je super super telefon koštao bi 7000,00 kao nova Nokia N73.
Dobre strane su sto internetom se surfa brzo brzo,sms poruke se salju brzinom svjetlosti i prijenos podataka bluetoothom je isto jako brzo.
Estetski je prekrasan ali dosta velik i nespretan (s tim da onaj koji kupuje ga mora biti toga unaprijed svjestan-puuuno tanji od p900)
Touchscreen jako osjetljiv.
Mene je razočarao pa upozoravam sve one koji ga namjeravaju kupiti da dobro razmisle!!
1. - kak se može blokirat ak je ugašenIzvorno postao Ivy_80
2. - pa ne bih rekao:
- Memory
- Internal memory 80 MB
- Expansion slot Memory Stick Micro (M2)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
softver koji se aktivira a kontrolira punjenje je u banani barem prema njenoj izjavi imam takav dojam.
imam 750 i 800 i obije rade i pune se bez problema.
ako ti nastavi tako raditi otiđi u em i nek ti ga servisiraju u garantnom roku.
1.blokira se=ne puni se viseIzvorno postao Eminem
2.update je softvera je 34 mb, staviš 2-3 pjesme, staviš neki dodatni program, par slika i vidjet ćeš kako memorija će odletjeti.
Nisam ovako nešto očekivao od M600... No većina ovoga što si ti nabrojala je softverske prirode... Tako da uzmi u obzir da je ovo ipak najnoviji Symbian, totalno novi UIQ i meni je donekle i jasno da je pun bugova... Sad vidim i zašto su P990 toliko odgađali... Ipak, vjerujem da će se to kroz iduće update riješiti... A što se tiče memorije, imaš M2 expansion slot pa kupi karticu.Izvorno postao Ivy_80
Za takav tip uređaja to NIJE malo memorije jer takav tip uređaja je namjenjen za poslovne svrhe... Ni dosadašnji Pxxx, kao ni P990 nemaju nešto puno memorije tako da moraš uzeti u obzir namjenu uređaja prije svega... Ako želiš više memorije trebala si W950 sačekati.
Nego kad uhvatiš vremena daj malo opiši hardverski dio... Kvalitetu izrade, upotrebljivost one polu-qwerty tipkovnice i tako to...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
1. aha (nikad se nisam s time sreo pa...)Izvorno postao Ivy_80
2. kako malo, pa možeš ju proširit s memorijskom karticom
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To sa baterijom ne bih očekivao od SE, inače su im vrlo kvalitetne,zaista razočaravajuće. A što se tiče software-a, ipak treba pričekat neko vrijeme da se isprave bugovi pa onda kupit - prvi najgore prođu. Da to nije neki pretprodukcijski testni primjerak možda, pa je tako pun bugova.
Kakva je glasnoća zvučnika kod dolaznog poziva, a kakva u slušalici za vrijeme razgovora i kako se čuje kod handsfree upotrebe - može li se u autu razgovarat tj. da li je dovoljno glasan?
Moj novi m600i je totalno riknuo.
Na servisu je i javili su mi da se uopće ne može popraviti.
Dat će mi novi ali nemaju bijeli nego samo crni.
Bijeli moram čekati do ne znam ni sama kada...
Uzas je mala rijec!!
Mislim da je očito bila neka pojedinačna greška u pitanju i eto baš je vas zahvatila.Izvorno postao Ivy_80
Ne znači da je cijela serija aparata loša.
Vidjet ćete kada dobijete drugi model u zamjenu kakav će biti pa nam javite imate li istih problema i s njime.
a probaj malo frku na njih nabaciti da ti daju bijeli, ipak je to uredjaj koji definitivno nije jeftin i za koji ocekujes vrhunsku podrsku, mogu ti ga nabaviti ziherIzvorno postao Ivy_80
Uzeo bi w950, umts, mp3 4 gb interno, ogroman ekran, tanak... Bit ce oko 6000 kn, jesam upravu?Samo me smeta sto nema kamere, za plakat...
![]()
![]()
Pa zato vjerojatno necu, cekam onakav ali sa kamerom...
Zadnji uredio The Dragon : 13-09-2006 u 01:32
Izvorno postao The Dragon
ma još za kameru se i može progutat, al kad mobitel nema vibro kao n9300 ,n9500 , i nokia n90 .. e to je za plakat.
Vibro? Jeli mislis na vibraciju? Ili?
Izvorno postao The Dragon
da vibraciju...
A na sta drugo?Izvorno postao The Dragon
![]()
Bookmarks