Eto da se pohvalim. U Shoping centru Prečko za ciglih 99kn. Istina bog piše da je za V60/V66 no raaaaaaaaadi. Probao sam sve kerefeke i sve radi.
Eto da se pohvalim. U Shoping centru Prečko za ciglih 99kn. Istina bog piše da je za V60/V66 no raaaaaaaaadi. Probao sam sve kerefeke i sve radi.
Može centrala da pogriješi jednom, ali ne sto puta. Možda ste dobili pogrešan broj ali ste dobili onoga koga ste tražili.
Meni preko mog kabela vise naece da prepoznaje mob
valjda je propa
Poslao: Ilija Čvorović
fora.
kupio si ga u onom moby freaku? je tak?
adj malo opisi kaj se sve može napravit s tim kablom
Paaaa, možeš zapinjati o njega, možeš si onaj uži dio gurati u nos no ja sam za sada samo probao igrati se sa slikicama i tonovima. E da, i malo si prepraviti imenik budući je moj stari dobri T65 imao više stavki pod istim imenom. Poslao sam i jednu smsicu i to je za sada sve.Poslao: dj_velja
fora.
kupio si ga u onom moby freaku? je tak?
adj malo opisi kaj se sve može napravit s tim kablom
Može centrala da pogriješi jednom, ali ne sto puta. Možda ste dobili pogrešan broj ali ste dobili onoga koga ste tražili.
drugi put malo scrola sajt prema dolje ... vec ima tema o V300 kabku, sta nisi to mogo smjestit tamo ...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3638
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Glavna poanta moje teme je da se hvalim a ne da objasnjavam ovo ono.Poslao: " Player 4 ever "
drugi put malo scrola sajt prema dolje ... vec ima tema o V300 kabku, sta nisi to mogo smjestit tamo ...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3638
sta ti bilo tesko napisat tamo, kabel se moze nac U Shoping centru Prečko za ciglih 99kn, pise da je za V60/66 ... ali bolje se hvalit nego nekom pomoc
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Samo se ti hvali, imas i sa cime! Ali reci KOJI ducan, imas broj telefona na racunu i sl.???? I sa kojim SOFTWARE-om radis to sto radis???
P.S: Ovaj gore thread vise niti ne radi, kaj ne? To valjda iscuri nakon nekog vremena....
Zadnji uredio dcepek : 23-02-2004 u 00:42
Kupio sam ga u Cd shopu na samom ulazu sa parkinga u Shoping centar. Nemam pojma kako se zove ducan. A za igranje sa mobom koristim Mobile Phone Tools.Poslao: dcepek
Samo se ti hvali, imas i sa cime! Ali reci KOJI ducan, imas broj telefona na racunu i sl.???? I sa kojim SOFTWARE-om radis to sto radis???
Bio sam danas u SC Precko! Prokuljao kroz jedno 5 ili 6 ducana sa moby opremom! Nitko nema kabel za 99 kuna (sigurno serijski), a govore i kao da ga nisu niti imali! Nasao sam jedan USB za 160 kuna bez CD-a ali nisam uzeo!!
Inace cini se da bi taj za 99 kuna trebao biti Koracell-ov jer sam vidio kablove za Nokiu i Siemens (serijske) po toj cijeni.
Kabel od Motorola V60/V66 radi i na T720 i na V300 i na V525/500 i na V600! To mozete uzeti kao PROVJERENO!!
Bio sam i ja
Meni je rekla žena gore u mobyfreaku da su imali, pa prodali...
Dao sam joj broj pa će me nazvat kad dobe novu pošiljku. Ak neko hoće informaciju nek mi javi na PM pa ću mu javit kad me ona nazove.
Cijena USB kabla sa CD-om je 199kn (Koracell).
Još si razmišljam dal da uzmem taj kabel ili BT adapter za USB...
Cijena je tu negdje, BT je čak jeftiniji... S kablom mogu stavljat novi fw i flex, ali ne znam dal bi se to usudio. BT pak nemoram ukjučivat...
Ne znam... Ima možda neko kakav pametan argument za jedno odnosno drugo?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Jel se mogu prebacivat java igre prek BT-a?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Najgenijalniji odgovor: TREBA IMATI i BT i KABEL!!
Sa BT je fora raditi, moras isprobati tehnologiju, veoma je malen i praktican pa ga mozes nosti na posao, frendu, curi...
Kabel je opet zakon veza, nije skup itd..
Dakle, po meni, prvo kabel(od 100 kn) a onda i BT (od 150 kn)!!
Inace za Java igre i programe neznam, ali cini se da ide samo preko WAP-a i kabela uz neki program??
Na Howardsovom forumu frajer kaze da mogu Java programi preko BT!! Barem za V600, a to bi trebalo, valjda, vrijediti i za V300 i V500/525. Evo link:
http://www.howardforums.com/showthre...es+%2Bdownload
Da ipak riješim nedoumice. Kabel je USB i kupljen je bez CD-a i nije Koracel. Sve radi uključujući i JAVU. Istina, kada sam ga kupio je bio jedan jedini na stalku ali frajer je rekao da je baš dobio pošiljku kabela. E sada valjda nisu dobili kabele za Motorolu.
U GSMdiskontu imaju kabel za Motorolu V60, to bi trebalo pasati i za ostale V/T Motorole!! košta 125kn, a ekskluzivan je po tome da se kaci na LPT (ne COM, ne USB) i neznam sa kojim bi softwareom radio!! USB kabeli su im u dolasku, kada i kolko - neznam!!
GSMdiskont
diskont dodatne opreme za mobitele
http://www.gsmdiskont.com
Cankareva 9
Zagreb
Telefon: +385 1 3707040
Faks: +385 1 3776111
Bluetooth dongle (ako ne nadjete kabel, kao ja npr.):
MSI PC2PC Class 1 - 246kn - Dingo, Dubrava
MicroStar Class 1 - 208kn diskont24, Cankareva 9
Gigabayte Class 2 - 190kn Mcomputers, Cankareva 3
Preporucam MSI ili Microstar, ne samo zbog klase (snage) nego i softwaer-ske kompatibilnosti i rasirenosti!!
Original Motorola USB kabel SAMO 450 kuna!!
Ducan Motorole u Marticevoj - kod Ratkajevog prolaza!!! Za ovu sitnicu od cijene dobijete i CD sa softwareom - naravno zastarjelu verziju!!!
Jel zna neko gdje ima JEFTINIH punjaca za Motorole - kucnih i auto????
Na ovoj adresi su punjaci 120 - 140 kuna za Motorole, a prodaju za SE auto-punjac za 20 kuna!!!
Zadnji uredio dcepek : 23-02-2004 u 00:45
Bluetooth je kanta, triba uzet kabel
Kako za koga i kako za sto!!!
Npr. za flash i sl. treba kabel, ali 'obicne' stvari je puno komotnije i lakse raditi sa BT!! Cak je i download java aplikacija jednostavniji sa BT.
A reci mi kako šalješ JAVU preko BT
Dakle, nemere jednostavnije!! Treba ti samo .jar file - .jad ti nije uopce potreban i ja nemam niti jedan niti ih generiram sa JadGenom niti se prebacuje (isto je kod IRde i WAP-a), mislim da treba samo kod kabela!!!
Java aplikaciju koju zelist prebaciti na moby moze prebaciti funkcijom drag-drop ili copy-paste! Drop-a se odnosno paste-a
na OBEX-PushFile service (unutar device MotorolaVxxx imas cetiri servisa).
Dakle u koracima:
1. kopiraj file .jar (desni tipka misa, Copy)
2. paste-aj file na OBEXPush service (desna tipka misa, Paste)
3. Moby te pita da li da prihvatis File transfer - ti izaberes ACCEPT
4. Moby te pita (kad je transfer gotov) da li da instalira aplikaciju - ti izaberes INSTALL
5. Moby te pita da li da pokrene aplikaciju (kad je instalacija gotova) ti izaberes YES i igras se ko blesav!!!
Dakle za ovo NE TREBAS NIKAKAV MOTOROLA SOFTWARE - sve dobijes uz BT!!!
s motocluba sam skinuo par igrica motogp,GulosTale, motogp idr, al nijedna mi nema JAR file,imaju samo JAD-šta da radim
Sa MotoClub-a skidas Zip file-ove!! Unzipas ih i dobije WinRar file - njega ne UnRaras - to je .jar file !!! Onaj leeme.txt brisi!!
I to je to!!
P.S. Isprobao sam prije nego ovo postam sa Gulos Tales - downloadao sam sa Motoclu-a sa tipkom DOWNLOAD, a ne sa znako ZIP
Kabel Mrtav Opet
Ljudi helpajte!!!
Dosad su mi krepala tri kabela za moju motorolu (IMAM V300) inace predvidena orginalno za t720.
Prvi je bio klimav na prikljucku.
Drugi je radio 10 dana i onda ga vise ni windowsi ni programi nisu mogli prepoznat (moj mob, ne kabel).
Treci je radio samo jedamput i nikad vise to je bilo prekjucer.
U drugom slucaju je isproban i na drugom kompu tako da nije do Billa Gatesa i inih!
E sada, jel znate mozda u cemu je caka?
Koje marke je vas kabel?
Na mom nepise tocan proizvadac samo se straga za download spominje neki "profilic".
Zemlja porijekla: Kina
Uvoznik: SIM - ELECTRONIC
BRACUNOVA 2, ZAGREB
01/3707-267
Bookmarks