Xzibit budiš u meni strasti za tim compactom a taman se slegle...![]()
mislim da cu se zaletit u t-fucki*g-mobile i![]()
ih i uzet si 2-3 compacta...grrrrrrrrr
compact ti je zvijerčina Xzibit...a kolko si ga platio i gdje ako se smije znat?![]()
Evo i mog Compact-a
Presvucen u Brando UltraClear Display Protector & Brando Silicon Case.
SlaWex: preporucujem Silicon Case.
![]()
I jos Today screen... (nisam jos downloadao program za preuzimanje screenshotova).
![]()
Xzibit budiš u meni strasti za tim compactom a taman se slegle...![]()
mislim da cu se zaletit u t-fucki*g-mobile i![]()
ih i uzet si 2-3 compacta...grrrrrrrrr
compact ti je zvijerčina Xzibit...a kolko si ga platio i gdje ako se smije znat?![]()
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
2600 kn (tarifa 60 + ugovor na 24 mj.)
stvarno je zvijerka, kupi, neces pogrijesiti, garantiram ja!![]()
pa kad pocnem radit brijem da cu ga i uzet al dotad cu imat ovu mpx-icu...jedino da seku zicam pare...uglavnom mob mi je predobar...a jel se tesko snalazi na touchscreenu i kak se poruke pisu...daj neke dojmove baci...dobre i lose(...ako uopce postoje) strane compacta...
@Xzibit evo da ti riješim nedoumice(a i svima drugima) zašto ti se nisu javljali(nisu ti poslali kod za otključavanje na sve mreže) iz T-mobilea kada si im poslao scan računa i IMEI kod.
Odgovor slijedi:
Postovani gospodine Pavec,
zahvaljujemo na Vasim upitima, te Vam nize dostavljamo odgovore.
T-Mobile Hrvatska d.o.o. trenutno ne nudi uslugu otkljucavanja GSM
uredjaja, osim u slucajevima kada je GSM uredjaj kupljen po cijeni samog
uredjaja, odnosno bez ugovorne obaveze.
Detaljnom provjerom s T-Mobile prodajnim mjestima utvrdjeno je da s
navedenim uredjajem raspolazu u T-Centru na Iblerovom trgu 7.
Stoga ukoliko kupite uredjaj po cijeni samog uredjaja, na ovu istu
e-mail adresu nam je potrebno poslati IMEI broj uredjaja i racun, te ce
Vam u najkracem mogucem roku biti poslan kod za otkljucavanje.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na
istu e-mail adresu.
Neznam zakaj to tebi nisu napomenuli kada si im ti poslao mail![]()
ma piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzdaaaaaaaaaaaaaa aa im materinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a sta cu sad?
Neznam, probaj sam unlockat MDA ili negdje nekog nać(imaš ono za 20-ak €, pošalješ im svoj IMEI kod i oni ti pošalju unlock kod natrag). Mislim da je zbilja bezobrazno od njih što ti to nisu napomenuli jer su te ustvari ovako namamili da postaneš njihov korisnik što je zbilja podmuklo![]()
Ahhhh malo sam razmislio.. frend sto radi u finomehanici u umagu pozna uvoznika mda uredaja za hrvatsku (t-mobile ih ne uvozi direktno - oni ih kupuju od njih) pa cu pitat njega dal se moze nesto sredit...
ako ne moram kupiti simpu, nadam se da ce raditi...
hvala syward! puno hvala!
stvarno bezobrazno, sad cu im poslati e-mail... jadni oni ako ih posjetim u zg... mislim da cu ih pojesti zive!
Kaj ćeš im napisat? Daj javi kaj su ti odgovorili kada ti odgovore
napisat cu im to sto su tebi napisali i jos da su mi mogli prije reci da to rade ako kupis sam uredaj...
postirat cu ovdje mail sto im budem posalo... sad imam guzvu na messengeru... same cure mi pisu dehehihohu![]()
koji gadovi ovi u t-FUCKI*G-mobile !!!!!!!!!!!!!! bas su smradovi......mogli su ti prije rec......
EVO MAIL STO SAM POSLAO T-MOBILE-u...
Ja bi poslao Mobil reviji da to objave u jednom broju jer stvarno mi je pun ***** T-Mobile-a!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Saznao sam preko jednog Hrvatskog foruma telefonije slijedece:
To je jedan e-mail koji ste vi poslali jednom mojem prijatelju sto je, kao i ja, aktivan na forumu.
From T-Mobile:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postovani gospodine xxxxx,
zahvaljujemo na Vasim upitima, te Vam nize dostavljamo odgovore.
T-Mobile Hrvatska d.o.o. trenutno ne nudi uslugu otkljucavanja GSM
uredjaja, osim u slucajevima kada je GSM uredjaj kupljen po cijeni samog
uredjaja, odnosno bez ugovorne obaveze.
Detaljnom provjerom s T-Mobile prodajnim mjestima utvrdjeno je da s
navedenim uredjajem raspolazu u T-Centru na xxxxxxxx.
Stoga ukoliko kupite uredjaj po cijeni samog uredjaja, na ovu istu
e-mail adresu nam je potrebno poslati IMEI broj uredjaja i racun, te ce
Vam u najkracem mogucem roku biti poslan kod za otkljucavanje.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na
istu e-mail adresu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meni to niste nikada ni spomenuli!
Prvo:
Namjeravao sam kupiti sam uredaj al onda ipak se odlucio uzeti pretplatu. Mislim da sam puno para potrosio (2600 kn) a Vas odnos prema kupcu je stvarno bezobrazan i neposten.
Najprije ste me pozurivali da kupim sto prije MDA Compact.
Ja sam Vam pisao samo da se informiram oko navedenog uredaja a Vi, zdravo za gotovo, ste ga poslali u T-Centar u Umag i mi napisali slijedece: "T-Centar Umag ce danas naruciti jedan MDA Compact, stoga cemo Vas obavijestiti kada cete isti tocno moci i kupiti.". A ja jos nisam bio siguran da li ga kupiti ili ne. Al dobro, ok, nije me previse smetalo.
Drugo:
Jednom kad se odlucim kupiti MDA Compact, odem do T-Centra i mi kazu da mi ga ne mogu prodati zbog raznoraznih problema (a meni je trebao hitno - isti dan).
Na kraju sam ga morao kupiti u RIJECI!!!!!!!
Trece:
Konacno imam "Rijecki" MDA Compact u rukama. Uzeo sam ga sa pretplatom (tarifa 60) i ugovorom na 24 mj. Platio ga 2600 kuna u gotovini. Pretplatu je uzela mama posto meni ne treba. Ja imam VIPme SIM karticu i Vodafone Omnitel SIM karticu kad sam na fakultetu u Trstu.
Poslao sam Vam scan racuna i Vi meni odgovorili da sam zaboravio Vam poslati IMEI kodu uredaja. Ja Vam odmah posaljem IMEI (to je bilo u nedjelju - danas je cetvrtak) i od tada ni odgvora od Vas. NISTA, apsolutno ni A!
Jel Vam se cini posteno? Meni ne. Ipak sam postao Vas korisnik i imam ugovor na DVIJE (2) godine. Sad mi je stvarno zao sto sam to ucinio.
I sta sad? Platio sam 2600 kuna za MDA Compact koji ne mogu koristiti sa svojim SIM karticama. Meni, osobno pretplata ne treba; koristit ce je mama.
I sto sad da ucinim? Posaljem zalbu nekoj Hrvatskoj reviji? Slaba reklama za Vas mi se cini. Neznam, ocekujem odgovor... Kazite mi Vi kako da postupim.
Marko Urbac
P.S. Ako Vam nije jos jasno, OCEKUJEM ODGOVOR!!!!!!!!!
-
@Xzibit baš me zanima kaj će ti reći jer je zbilja bezobrazno i neprofesionalno kako su te preveslali. Mene sada brine dali će održati riječ tebi i isto tako meni ako kupim samo uređaj. Sada sam u nedoumici jer kaj ako i mene preveslaju
nemoj nista jos kupiti... cekaj... valda bi trebali odgovoriti sutra... postirat cu svakako odgovor ovdje. skocit cu sutra kod frenda sto prodaje uredaje t-mobile-a. pitat cu ga sta misli...
uzrujali su me da ne mozes ni zamislit...
a koga ne bi Xzibit...takvim ponasanjem prema kupcima i korisnicima prvenstveno stete istima,a zatim i svom ugledu operatera koji ima poprilican broj korisnika.ovakvi incidenti,ako ih mogu tako nazvat,se brzo pročuju i ne razumijem sta im to treba.
pojma nemam da ti kazem istinu... kao da je njima problem poslati kod za dekodiranje... pa ipak sam njihov pretplatnik za dvije godine. placat cu najmanje 60kn mjesecno za dvije godine ( 24 x 60kn = 1440 kn ) minimum.
Cekam odgovor. Javit cu vam se sutra. Idem na spavanje. Laku noc svima!
Hm, riskiram da se netko naljuti na mene, ali ima neke logike u postupanju T-mobilea u ovom slučaju.
Može ispasti da branim T-mobile, ali ovako ja mislim.
Gledaj, ti si uzeo pretplatu i T-mobile računa da nema razloga odkodirati ti mob. Recimo da su ti ga i odkodirali, tko bi im onda jamčio da ćeš osim što ćeš plaćati 60kn/mj i koristiti pretplatu. Malo je nelogično nekome prodati mob s pretplatom, a onda mu ga odkodirati. Čemu, pitaju se oni? Zašto bi to naš pretplatnik uopće i želio odkodirati mob kad je uzeo pretplatu kod nas? Možda će staviti drugu karticu u njega? I onda nemamo koristi od pretplate (osim 60kn/mj)...
A ništa, probaj im dokazati da će pretplatu ipak netko koristiti.
Druga je priča ako uzmeš samo mob - platio si ga skuplje + nisi ga vezao uz T-mobile. Ima logike da ti ga se odkodira.
I, malo si napisao preoštar mail. Ako ti ga nakon ovoga odkodiraju onda im svaka čast
Sorry na drugačijem mišljenju...
MDA Compact IV
Nema problema.. I ja se kolko tolko slazem s tobom al mi ide na zivce da nisu mi rekli prije. Probat cu im dokazati da netko ipak koristi pretplatu. Makar cu im poslati scan prvog racuna... A jos cekam odgovor, no, mislim da mi nece uopce odgovoriti...
@mach1 i ja se slažem sa tobom ali mene sada brine dali su i meni muljali, pa se brinem kaj će biti ako kupim samo uređaj, dali će i mene zaj***at ili ne!(iako sam od početka htio uzet samo uređaj).Ajde mišljenja molim jer se sada dvoumim oko kupnje MDA Compacta a imam pare već oko tjedan dana i spremam se kupit ga.
Nazovi ih na njihov helpdesk i kazi im da namjeravas kupiti sam uredaj. I pitaj osobu s kojom ces pricati da li ti moze osobno to garantirati.
Mislim da se ne moraš bojati. Do sad je mob odlokan besplatno svima koji su uzeli samo uređaj i zatažili unlocking.Izvorno postao Skyward
MDA Compact IV
i'm gonna shoot myself...
skyward odes u t-mobile i tamo se dogovoris s njima na licu mjesta oko odkodiravanja i objasnis im kakva je situacija i da uzimas samo uređaj...nakon toga ja mislim da nebi trebao imat ikakvih problema.
gubis li garanciju ako ga sam sebi otkljucas?
Bookmarks