ja mislim da je tako al nisam siguran.tj. gubis garanciju.
da, t-mobile jos nije odgovorio... moj stari ih je zvao... lagano su ga odjebali kad su mu rekli "javit ce vam se tehnicka sluzba". isprintao sam cijelu moju korespondencu sa t-mobile-om (sve e-mailove). U ponedjeljak se salje direktoru u Zagreb. Puca mi kukuruz! Idem van, ajd pozdrav svima!
ja mislim da je tako al nisam siguran.tj. gubis garanciju.
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
tehnicka sluzba se jos nije javila. ni telefonom ni e-mailom. vidjet cemo sutra, odnosno danas i ako sumnjam.
laku noc
Kakav Silicon Case, Compact je dosta ruzan i bez njega, ovako postaje MDA FrankensteinIzvorno postao Xzibit
Salu na stranu, ja svojeg Compacta cuvam i vise nego sto bi trebalo, i zbilja mi je nepotrebno, unakaziti ga ovim ruznim kucistem![]()
@xzibit evo pogledaj si ovo http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=24779
@slawex imaš PM
@Skyward da al jamstvo?Vec sam citao za to... Ovi iz T-Mobile-a se jos nisu javili... Je*iga, morat cu uzet Simpu...
@SlaWeX ma ti si ruzanJoke... Ammm ma nije uopce slabo to kuciste, super sam zadovoljan!
Evo i moj sadasnji Today screen - SPB Pocket Plus 3.0 + Spb ToPlay (WMP 10 controller).
SPB Black Theme
SPB Pocket Plus Plugins
...nije to tak ni loše![]()
Zadnji uredio lili : 09-10-2005 u 00:19
Dok odgovaras mogao bi maknuti izvorne slike unutar quote teksta; nemaju svi super ultra turbo giga flat ADSL ko ti; neki smo na Start paketuIzvorno postao lili
![]()
![]()
Evo ekipo i došao je dan D KUPIO!!!! sam MDA COMPACT, Zvijer
se trenutno puni i sada idem kod frenda da T-mobile-ovcima pošaljem scan računa i IMEI tako da mi pošalju unlock kod.
Tako da javim kada je isprobam
MDA COMPACT RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Dobrodošao u klub! Ja i nakon tjedan dana svaki puta kada ga izvadim uz torbice pomislim " uuuu jeb*te ča je dobar"![]()
Čestitam na Compactu! :-)
dp64 - ja to isto pomislim i nakon 8 mjeseci što ga imam :-)
MDA Compact IV
Znam da će tako biti i samnom, hvala vam na čestitkama sada samo čekam da se napuni i onda krećem u istraživanje. Recimo iznenadilo me to da je puno manji nego što sam očekivao. Drago mi je što ga imam a za sve ja zaslužan mach1 koj nas je zarazio svojim postovima.THNX mach1
![]()
Drago mi je. Samo sam pokušao objektivno prenijeti karakteristike Compacta, njegove prednosti, ali i mane.Izvorno postao Skyward
Ugodna zabava!
MDA Compact IV
welcome 2 da compact clubsaljem ti wisbar sutra, sa moram nastimati pda starom... kupio si je yakumo deltax gps...
skyward sutra dobivas wisbar
ajd, laku noc![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
@Xzibit hvala ti na čestitkama i na wisbaru. Zahvaljujem se i na pomoći svima, te nekima(SlaWeX-u npr.) se ispričavam ako sa ih previše davio da mi pomognu. Evo sredio sve moj je Compact od danas T-mobile free, promijenio splash screen, phone pad i intellipad, maknuo teme i plugine![]()
lolbravo, svaka cast... ja upravo instaliram mapu italije na mmc od pda od starog...
moram mu instalirati pocket plus 3...
Joj pa ti cijelo vrijeme pricas ko da je T-Mobile zlocinacka organizacija; pa ne govorimo o Hitleru, nego o legendi svijetske komunikacijeIzvorno postao Skyward
Tko zna, mozda budu bas oni napravili prve komunikatore poput onih na Treku
![]()
looooooooool
Sta mislite o mom novom today screen-u?
![]()
Nepričam tak nego me samo ti njihovi pluginovi snetaju, to je sve osim toga nemam nikaj protiv njih. Čak sam tamo i radio neko vrijeme zakaj da onda govorim protiv onih koji su me plaćali, ali ipak ja sam VIP-ovac u duši
P.S nabavio si SD karticu 1GB(A-data u kvarku 470kn) Hvala na preporuci SlaWeX
Zadnji uredio Skyward : 14-10-2005 u 17:17
Nadam se da ce 2Gb kartice uskoro doci na neku prihvatljivu cijenu od recimo 600-700 kuna... To ti je vec jedan mali HddIzvorno postao Skyward
![]()
Bookmarks