kabal ti je jeftiniji, a adapter mozes koristiti i s drugim mobovima ili s nekim hardwerom koji se spaja preko bluetootha....
Pozdrav!
Kaj je bolje kupiti za prebacivanje melodija,slika i igrica s kompa na mobitel T630, bluetooth adapter ili data kabel?
kabal ti je jeftiniji, a adapter mozes koristiti i s drugim mobovima ili s nekim hardwerom koji se spaja preko bluetootha....
.....cute but psycho.....
bluetooth definitivno
iPhone 5s 16 GB
Sa BT-om se povezuješ i sa ostalim uređajima, a sa kabelom si ograničen sam na svoj. BT, definitivno.
A java igrice se mogu prebacivat prek bluetootha na mob? Pitam jer mi je frend rekel da se s bluetoothom na motorolu ne mogu slati igrice s kompa nego samo s pomoću kabla....
moze se na motoroluIzvorno postao stift
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13729
Resistance is futile. You will be assimilated!
...naravno da mogu...ja sam danas slao frendu jednu igru sa svog S65 na njegov k700i...Izvorno postao stift
pošto imaš SE, nema smisla uzimat kabel, jer ionako ne možeš flashat ni išta slično preko tog kabla..
uzmi si BT i miran si...postoje sad i BT/IrDa combo uređaji, pa uzmeš to i samim time podržavaš 99% mobitela na tržištu
plavizub definitivno!
bluetooth naravno ja ga koristim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
...i naravno, uzmi BT - sad su dosta jeftini, a time dobivaš podršku i za druge phonove...
Hvala na odgovorima!
Bookmarks