Pozdrav!
Kaj je bolje kupiti za prebacivanje melodija,slika i igrica s kompa na mobitel T630, bluetooth adapter ili data kabel?
Pozdrav!
Kaj je bolje kupiti za prebacivanje melodija,slika i igrica s kompa na mobitel T630, bluetooth adapter ili data kabel?
kabal ti je jeftiniji, a adapter mozes koristiti i s drugim mobovima ili s nekim hardwerom koji se spaja preko bluetootha....
.....cute but psycho.....
bluetooth definitivno
iPhone 5s 16 GB
Sa BT-om se povezuješ i sa ostalim uređajima, a sa kabelom si ograničen sam na svoj. BT, definitivno.
A java igrice se mogu prebacivat prek bluetootha na mob? Pitam jer mi je frend rekel da se s bluetoothom na motorolu ne mogu slati igrice s kompa nego samo s pomoću kabla....
moze se na motoroluIzvorno postao stift
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13729
Resistance is futile. You will be assimilated!
...naravno da mogu...ja sam danas slao frendu jednu igru sa svog S65 na njegov k700i...Izvorno postao stift
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pošto imaš SE, nema smisla uzimat kabel, jer ionako ne možeš flashat ni išta slično preko tog kabla..
uzmi si BT i miran si...postoje sad i BT/IrDa combo uređaji, pa uzmeš to i samim time podržavaš 99% mobitela na tržištu
plavizub definitivno!
bluetooth naravno ja ga koristim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
...i naravno, uzmi BT - sad su dosta jeftini, a time dobivaš podršku i za druge phonove...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hvala na odgovorima!
Bookmarks