jel se to odnosi samo na siemens ili opcenito . . .
ovako ... jel netko mozda zna gdje je pohranjen kod #31# tj jel se nalazi u gsm-u ili u sim kartici....
u oba slucaja ... jel postoji nacin da se taj kod promijeni u nesto drugi jer meni bi naprimjer pasalo da mi ispred svakog broja kojeg zovem telefon nadoda neki broj (npr. 99
![]()
jel se to odnosi samo na siemens ili opcenito . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ne kužim; zašto bi ga mijenjao pa sve si upišeš na SIM ili telefon i to je manje više to...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
trebalo bi mi bas za siemens c45 a moze i za ostale telefone ako znas.
konkretno mi treba da mi ispred svakog broja koji zovem stavi 99 zbog vpn-a. nemogu jednostavno ispred svakog broja u telefonski imenik staviti 99 ispred jer onda kad bi slao poruke nebi prosle...
dakle najjednostavnije mi se cinilo promjeniti kod #31# u 99 i staviti hide caller id pri svim pozivima![]()
Kužim što želiš. Nešto kao string %English prebaciti u Flowers pa da te ne gnjave one poruke "%English". Vjerojatno bi trebao isčitati flash, otvoriti ga s nekim od HEX editora, potražiti string #31# i promjeniti u 99. Tada vjerovatno samo vratiš taj prepravljeni flash nazad u mob.![]()
Naravno to su moje pretpostavke, a ne pravi odgovor![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Pa nemaš 300 ljudi u vpn mreži, stavi te ljude koji su ti u vpn-u još jednom u imenik s tim da im iza imena upišeš vpn, a broju im dodaš taj 99 prefiks, tako da kad ga pozivaš iz imenika ili iz recent calls vidiš da je to ime+vpn, a kad šalješ SMS i browsaš ime iz imenika izabereš ono bez vpn sufiksa, vjerovatno će biti odmah ispred ovog imena sa vpn-om u nastavku.
Ili nabavi mob koji u imenik pod istim imenom može sadržavati više brojeva pa...
(npr. S45)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
to mu je sigurno najjeftinije rjesenje
kod siemensa ti je to bar lako:
1. upises 99
2. sad udjes u imenik i izeberes broj te stisnes "isbor" ili zelenu
(broj ti je sada pridodan 99-ici
3. sad jos samo jednom zelenu i to ti je to
jednostavno
Čemu služi 99? Za izlaz iz VPN mreže ili nešto drugo?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
milo dete... pretpostavljam da je to ok ideja... jer sam prije na jednoj motoroli na takav nacin promijenio hr-vip u druge stvari pa pretpostavljam da tako i ovdje ide...samo nisam siguran jel mozda to #31# spremljeno na sim kartici a ne na telefonu.
ivane... vpn brojevi su npr. 200, 201... e sad zbog raznih limitacija cini mi se da ako ides bez 99 da onda ide na racun od valsnika VPN-a (sto mi nije dopusteno)) a sa 99 ide na moj racun.
tako da nazalost nemogu na taj nacin rjesiti problem)
a imate pravo za novi mob... ali za sada sam zadovoljan s ovime i neki trosio lovu na novi
korny... to sad i radim... samo pokusavam naci jos lakse rjesenje
))
e ...sad bi mi trebao jos pametan savjet kojim softwareom mogu editirati i fleshati mob itd.)) preko kabela
ja prakticiram ono sto ti je dmi napisao, i nije uopce tako komplicirano, mada moram priznati da si se dobro sjetio...
Bookmarks