Ako mi netko može pametno i ozbiljno objasniti šta nokia poredstavlja s ovom Nseries?
Možda nove linije symbian mobitela specijalizirane za određene potrebe korisnika (glazba, fotografija kao SE modeli) ili šta !?!
Ako mi netko može pametno i ozbiljno objasniti šta nokia poredstavlja s ovom Nseries?
Možda nove linije symbian mobitela specijalizirane za određene potrebe korisnika (glazba, fotografija kao SE modeli) ili šta !?!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
vuki,kakvo je to pitanje?!![]()
n series je nova linija nokijinih symbian telefona i to je cjela mudrost,vjerojatno je izdvojena od ostalih nokija koje se definiraju brojevima zato jel unosi i veče hardverske promjene u mobitele nego što je to do sada bio slučaj,no to se može samo nagađat.
ps. inače nevidim baš ovdje "materijala" za vođenje rasprave
edit: evo cyber je brži![]()
Pa pitanje je na mjestu, a ti si potvrdio kao i cyberphere da moja razmišljanja ovoj temi idu u dobrome pravcu.Izvorno postao sodom
P.S. zašto bi sve bilo u raspravi nešto ima i u izlaganju mišljenja!!!
možda nisi svjestan ali ima nekih koji nemaju pojma šta sada mi tu pričamo.(nisu čuli za symbian LOL)
George Eliot
kolko sam pročitao N serija bi trebala predstavljati ultimativnu ponudu (kao za ljude s puno para) gdje Nokia predstavlja najbolje telefone a meni se sviđa N90
samo trenutno mogu samo maštati
Nikada neznaš evo moj T630 nešto crkavao i ja ga prodao za 500kn i sada imam nokia6600symbian a nikad nisam ni mislio ! Malo se zgrbiš i "ecola"Izvorno postao abd
George Eliot
iz tvojih rijeći u Božje uši
Ljudi moji.On ima 6680 i sada uzdiše za N90.Ej,sjeti se da ima i nas,smrtnika!
A,što Nokia predstavlja novom N-serijom?Kao prvo,slažem se da im ponestaje brojeva i da su počeli glupo izbacivati mobove (prvo 6670,pa 6630...).Žele dovesti svoju numerizaciju u nekakav red.A,s druge strane žele to predtstaviti kao exclusive seriju-čitaj zadnja riječ tehnike.Dolaze konkurenti s vrlo jakim 3G mobovima,a Velika Nokia do sada izbacila samo 4 UMTS fona,s tim da su joj prva 2 bila tržišni promašaj (7600 i 6650).
-da dođem do 6680 imao sam nezamislive akrobacije-prodao svoja dva , grčio se par mjeseci itd. ali tad sam je zgrabio- a lijepe nove nokijice uvijek mi rade probleme-nemrem si pomoć-bolestIzvorno postao Mobyy
Eh, ima nas još bolesnih![]()
Slažem se sa Mobyyem....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Slažem se.I ja sam spremen učiniti glupost da bih se dočepao novoga moba,ali kad ostaneš bez love nema šanse kupiti nešto novo.
Tako da serija N otpada.Prije sam i ja morao imati zadnje čudo tehnike,ali polako uviđam da mi sva ta sranja nisu ni potrebna.50% stvari sa svoje 6630 ne koristim jer mi uopće ne treba,a ono što instaliram radi-ne radi.Npr. imam 3 verzije FsCallera i niti jedna mi ne radi na 6630.Što će tek biti s aplikacijama za N90,o tome ćemo možda raspravljati za 365 dana na istom mjestu.Ako...
tako nekako sam si i ja kombiniro
meni recimo za mob ne pada na pamet dati vise od 200€....a nekad sam skoro kupio sx1 za 3000kn![]()
Ma gle dati za mobitel 600 eura kao što se u oglasnicima može naći Nserija, je stvarno previše,jer za nekih 6mj ili godinu neka firma će nešto jako slično ili čak možda i sa više funkcija pustit na tržište u pola manje love!
Pogledajte slučaj V3 kad je stigla u trgovinama je koštala oko 5500 kuna ako se ne varam, a sad cijena joj je nekih 2700 u toj istoj trgovini, a razlika je možda nastala u nekih skoro godinu dana!
Razmišljao sam o N seriji ali mislim da ću čekat da malo cijena splasne, a do tad ću furat ovo što imam ili možda ako se pojavi dobra ponuda za 6680
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
u pravu si ja imam zlatnu granicu od 300€ na manje. na n90, n70 ili n91 necu ni pomisljat
ali opet, dati 4kkn za mobitel....
ma isplati se uzet ako imas +club bodove
Je, za 12.000 bodova dobiješ 200 kuna popusta. Radije si naručim one blesave majice, lopte, beach kit i slične prčkarije.
Ko kaže? Pogledaj ovdje http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=4077286Izvorno postao frish-KI
Ja kupujem N70 čim dođe u Vip jel imam pun qrac bodova
Govorim za T-mobile. Za VIP ne znam...
Pa isto nisu bog-zna-kaj niže cijene sa 10.000 bodova. Sad zavisi koliko ih više imaš. Mislim, dovraga, to je cca 10.000 kuna plaćenih računa. Za takvu vjernost ti trebaju svake godine dati novi. I upravo skužih da smo malo u off zaglibili.
Ako mi neće pasirati N70, onda bih mogao i tu N91 pričekati. Ali, stvaaarno pričekati.
Bookmarks